Kerstcadeautip: Acqua di Parma onthult fraaie Colonia Artist Edition 2019 Parfum

Acqua di Parma Colonia Artist Edition

Kerstcadeautip: Acqua di Parma onthult fraaie Colonia Artist Edition 2019 Parfum

Een fraaie Acqua di Parma Colonia Artist Edition 2019 Parfum is precies op tijd voor de feestdagen gelanceerd. Aan wie schenk jij deze mooie geur?

Acqua di Parma Colonia Artist Edition

Mocht je nog op zoek zijn naar een fraai kerstcadeau voor jezelf of een dierbare, dan hebben wij een fijne cadeautip voor je. Het geven of krijgen van een mooie parfum is natuurlijk altijd top, maar met Acqua di Parma’s special edition Colonia maak je pas echt indruk.

Acqua di Parma heeft dit jaar een beroep gedaan op aanstormend talent en papierknipkunstenaar Gio Pastori om het Colonia parfum in een nieuw jasje te steken. De Italiaanse artiest en illustrator geeft zijn eigen interpretatie aan het iconische Art Deco flacon van het merk, als tevens de Parma-gele, cilindervormige doos.

Het motief dat Gio Pastori creëerde verwijst naar de vormgeving van reclames uit de jaren ’30 en ’40. De zwart-wit figuren doen hierbij denken aan het contrasterend licht- en schaduwspel van het Italiaans landschap.

Pastori stond in 2017 op Forbes’ lijst van de “30 under 30” meest invloedrijke artiesten in de Europese kunstwereld en staat vooral gekend voor zijn kleurrijke en moderne collages. De Acqua di Parma Colonia Artist Edition is in feite dus veel meer dan alleen een heerlijke parfum, wat het tot een uitstekende kerstcadeautip maakt.

De Colonia Artist Edition is nu verkrijgbaar in 180 ml á € 168.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram