AUTO: Deze rubberen automatten zijn er voor in jouw bolide

rubberen automatten

AUTO: Deze rubberen automatten zijn er voor in jouw bolide

Deze rubberen automatten zijn er beschikbaar voor in jouw auto, zodat je jouw gouden koets schoon houdt zoals het hoort.

rubberen automatten

Wanneer je van auto’s houdt en je helemaal weg bent van jouw bolide, dan zul je deze tot in de puntjes verzorgen. Vaak mag er niet gegeten worden in de auto, krijgt deze regelmatig een grondige wasbeurt en mag er binnen ook geen vuiltje te zien zijn. Maar om je auto nog extra te verzorgen, kun je tevens een rubber automat in je auto leggen. Wanneer je dit nog niet geprobeerd hebt, dan is het wellicht tijd om dit te overwegen.

Voordelen van een rubberen automatten

Rubber automatten hebben tal van voordelen. Ten eerste zijn rubberen automatten sterk en flexibel. Je kunt ze simpel plaatsen en net zo snel weer uit de auto verwijderen. Bovendien zorgen ze voor meer grip aan je voeten en zien ze er ook nog eens deftig uit. Een rubber automat geeft een luxe uitstraling aan je auto. Bovendien zijn ze heel gemakkelijk in onderhoud. De meeste mensen kiezen er voor om hun tapijten automatten in de winter en de herfst te vervangen door de rubberen automatten.

Voor elk model een rubber automat

Extra handig is dat een rubberen automat perfect in jouw auto kan passen. Er zijn geen standaardformaten, neen, ze worden echt op maat van jouw auto gemaakt. Zo is er voor elk model auto wel een automat te maken. Ook voor de nieuwste auto’s kunnen er zulke matten gemaakt worden. De ontwikkelingen in de markt worden in de gaten gehouden en het productieproces wordt er gewoon op aangepast.

Aangepaste automatten

Het kan zo zijn dat je graag een special touch aan je automatten wil geven en ook dat is geen probleem. Wil je automatten kopen, dan kun je zelfs matten krijgen waarop een logo is bedrukt of waarop tekst gedrukt is. Op deze manier heb jij een automat die echt volledig naar jouw wens is. Ze worden hoogwaardig afgewerkt en zien er zeer degelijk uit. Ook zijn deze automatten er trouwens voor in de koffer van je auto en voor in je camper.

rubberen automatten

Volledig veilig door het bevestigingssysteem

Er is niets vervelender dan uit de auto stappen en bijna tegen de grond te gaan door het verschuiven van je automat. Dit wil je niet en zal bij de specialist in automatten ook niet gebeuren. Bij elke set automatten zit namelijk een bijpassend bevestigingssysteem dat voor elk model auto uniek is. Zo krijg je automatten die netjes op hun plek blijven liggen en die dus niet gaan schuiven wanneer je ze in de auto legt.

Oog voor details

De specialist in automatten zorgt niet alleen voor perfecte kwaliteit en de juiste pasvorm, maar hij heeft ook oog voor detail. Ze worden in naaldvilt, luxe velours en saxony gemaakt en je kan zelf de afwerking van jouw automat kiezen. Zo kan je de kleuren van de band en garen zelf kiezen. Zelfs de kleur van het dubbele stiksels bij de saxony kan door jou gekozen worden. Zo heb jij een automat volledig naar jouw smaak.

Welke automat trekt jouw aandacht?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram