Last-minute Valentijntip: TOM FORD introduceert met OMBRÉ LEATHER nieuwe geur voor hem en haar

Tom Ford Ombré Leather eau de parfum

Last-minute Valentijntip: TOM FORD introduceert met OMBRÉ LEATHER nieuwe geur voor hem en haar

De nieuwe Tom Ford Ombré Leather Eau du Parfum is het perfecte last-minute Valentijnsdagcadeau. De avontuurlijke geur is geschikt voor hem en haar.

Tom Ford Ombré Leather eau de parfum

Mocht je op het laatste moment nog een cadeau voor Valentijnsdag zoeken, dan hebben wij een lekkere tip voor je. Tom Ford introduceerde namelijk onlangs Ombré Leather, de nieuwste geur voor mannen en vrouwen van Tom Ford Beauty.

De laatste geur van het luxe modehuis is een fijne. Zelf beschrijft het Amerikaanse merk zijn eau de parfum bijzonder poëtisch:

Immens. Ongebonden. Gedreven. Vrijheid komt van binnenuit, het hart van de woestijn van het westen gewikkeld in leer. Het beweegt vooruit, ongebonden, door de stille lucht van een wijd open ruimte. Opwaaiend stof, huid op huid, onthult Ombré Leather van Tom Ford zichzelf zoals een landschap in lagen, waar stukken rots transformeren in het licht van de zonsopgang.

Klinkt natuurlijk prachtig en kun je gerust in de Valentijnskaart zetten. In de praktijk brengt de geur een heerlijke samenstelling aan eigenschappen met zich mee. Kruidige kardemom en saffraan, florale woestijntonen en een raadselachtige zoetheid van jasmijn. De rijke, zwartleren geur omhult zich als een tweede huid, een tactiele sensualiteit die verder is getextureerd met de verslavende tonen van patchouli en vetiver. De subtiele onthulling van wit mos en warme amber bootsen de warmte na van de zonovergoten aarde en het smeulende van rots.

Tom Ford Ombré Leather eau de parfum

Tom Ford Ombré Leather Eau du Parfum is ook fijn voor het oog, want je vindt de geur zich in een gladde, matzwarte fles. De 50 ml en 100 ml flacon hebben de slanke, architecturale uitstraling van een schaakstuk. Afgewerkt met een textuur en leerachtig reliëf, zoals we van het label gewend zijn.

Je vindt Ford’s geur nu bij Bijenkorf (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Amstelveen), Douglas (Kalverstraat), Hudson’s Bay (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Maastricht), Marjo Parfumerie Amsterdam en ICI PARIS XL. De 50ml heb je al voor €104 en de 100ml gaat voor €148 over de toonbank.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram