Land Rover onthulde afgelopen week de Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition

Land Rover onthulde afgelopen week de Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition

Land Rover onthulde afgelopen week de Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition. De SUV zal alleen dit jaar verkrijgbaar zijn.

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition

Tegen het einde van vorig jaar onthulde Land Rover de Range Rover SV Coupe en Sport P400e. In 2019 gaat de gerenommeerde automaker op hoog niveau verder, getuige de onthulling van de nieuwe Velar SVAutobiography Dynamic Edition.

De Velar SVAutobiography Dynamic Edition is onlangs aangekondigd als het “hoogtepunt van de Velar-line-up” en beschikt over een 550PS supercharged 5.0-liter V8-motor, achttraps Quickshift-transmissie, AWD, de keuze uit 21 inch of 22 inch wielen, Electronic Active Differential, Dynamische stabiliteitscontrole, hoogwaardig lederen interieur, Narvik Black dak, verschillende unieke op maat gemaakte opties en nog veel meer.

Dit nieuwe voertuig van Land Rover zal naar de 100 km/u accellereren in 4,3 seconden en beschikt over een maximumsnelheid van bijna 275 km/u. De Velar SVAutobiography Dynamic Edition is ook de enige Velar die de Satin Byron Blue-kleur als optie heeft.

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition: Land Rover legt uit

“De ontwikkeling van de Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition is het soort project waarvoor Special Vehicle Operations is bedacht”, aldus Michael Van Der Sande, Managing Director van Land Rover Special Vehicle Operations. “De uitdaging was om de prestaties te verbeteren zonder afbreuk te doen aan de controle, het vermogen en de verfijning die inherent zijn aan Range Rover Velar. Dit is ons gelukt en daarbij creëerden wij een SUV die een briljante balans biedt tussen praktische bruikbaarheid, dynamische prestaties en ontspannen comfort – het is echt een SUV voor elke gelegenheid.”

“Onze voortdurende evolutie wordt aangedreven door een niet-aflatende focus op het creëren van zeer wenselijke voertuigen waarvan onze klanten voor altijd zullen houden”, voegt Gerry McGovern, Chief Design Officer van Land Rover, eraan toe. “De nieuwe Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition versterkt het hoogst wenselijke karakter van de winnaar van het World Car Design 2018-programma door een overtuigende combinatie van verhoogde prestaties en luxe te introduceren.”

Bekijk de Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition hieronder en ga naar de officiële Land Rover-website voor meer informatie. De SUV is overigens slechts één jaar beschikbaar voor aankoop.

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition

Post a Comment

#Volg ons op Instagram