Last-minute Valentijntip: Tommy Hilfiger lanceerde Tommy Now en Tommy Now Girl

Tommy Now eau de toilette Tommy Now Girl

Last-minute Valentijntip: Tommy Hilfiger lanceerde Tommy Now en Tommy Now Girl

Tommy Hilfiger lanceerde onlangs Tommy Now en Tommy Now Girl. Deze Eau de Toilette sprays zijn het ideale last-minute Valentijnsdagcadeau voor hem en haar.

Tommy Now eau de toilette Tommy Now Girl

Een mooie geur is altijd goed om te geven met Valentijnsdag. Succes gegarandeerd! Maar welke geef je dan? De nieuwe Tommy Now voor heren en Tommy Now Girl voor dames zijn absolute winners. Nog een presentje nodig voor de 14e? Dit is een zekerheidje!

Tommy Hilfiger heeft kortgeleden zijn nieuwste geuren onthuld met Tommy Now en Tommy Girl. De lijn viert de kracht van nu, evenals de
nieuwe generatie die verandering met positiviteit, optimisme en verfrissende stijl omarmt.

Tommy Now Eau de Toilette

Tommy Now van Tommy Hilfiger is een houtachtig kruidige geur voor heren. De meest herkenbare topnoten zijn absoluut bergamot en mandarijn; hartnoten zijn geranium, gember en kardemom; basisnoten zijn mos en amberhout. Allemaal extracten voor een moderne, mannelijke edge.

De vintage-geïnspireerde fles komt in het blauw, uiteraard met herkenbaar rood, wit en blauwe strepen, aangevuld met helder witte letters.

Tommy Now voor mannen kost € 68 voor 100ml en € 32 voor 30ml.

Tommy Now Girl Eau de Toilette

Voor vrouwen is er Tommy Now Girl, een bloemige en fruitige
geur. Frisse groene munt wordt sappig gecombineerd met mandarijnen ondertonen, magnolia en kamperfoelie. Het resultaat is zowel stoutmoedig als vrouwelijk. Warme cashmere- en muskusextracten dragen speels bij aan de verleidelijke afwerking.

De fles is ontworpen in ondoorzichtig wit met een ultra-matte afwerking, levendig rood logo en een gestreepte pet in het kenmerkende rood, wit en blauwe kleurenpalet.

Tommy Now Girl kost € 73 voor 100ml en € 36 voor 30ml.

Perfect dus om te geven om te krijgen met Valentijnsdag!

Tommy Now Girl

Post a Comment

#Volg ons op Instagram