Heerlijk verzorgd het nieuwe jaar in met de nieuwe haarverzorgingsproducten van SEB MAN

SEB MAN styling grooming - SEBMAN

Heerlijk verzorgd het nieuwe jaar in met de nieuwe haarverzorgingsproducten van SEB MAN

De nieuwe SEB MAN haarverzorgingslijn bestaat uit een serie topkwaliteit haircare-, styling en groomingproducten. Kom jij graag goed voor de dag? Lees dan snel verder!

Recentelijk introduceerde SEB MAN een gloednieuw assortiment met haarverzorgingsproducten voor de man. De serie bestaat uit haircare-, styling- en groomingproducten van kwaliteit, speciaal voor mannen die zich niet in een hokje laten plaatsen.

Er goed uitzien begint bij jezelf. Letterlijk. Kleding maakt de man, maar dat betekent absoluut niet dat we ons haar zomaar kunnen negeren. Het is belangrijk om er goed uit te zien en dat betekent dat we ons haar op orde dienen te hebben. En dat geldt trouwens voor het kapsel op ons hoofd én de haargroei rondom.

SEB MAN haarverzorgingsproducten voor de trendy en ambitieuze man

SEB MAN weet dat de moderne man niet graag gelabeld wil worden. Hij is wars van clichés en is dynamisch. Hij is een trendsetter in plaats van een volger, en gaat met kracht en snelheid door het leven. Eenvoud en kwaliteit zijn een must. Klinkt dit je bekend?

SEB MAN styling grooming - SEBMAN

De onlangs gelanceerde haircare-, styling- en groomingproducten van SEB MAN houden stuk voor rekening met de hierboven omschreven moderne man. Jij dus. Ze helpen ons om gemakkelijk onszelf te zijn en ook te blijven. De producten zijn namelijk van topkwaliteit, zodat we de hele dag door diezelfde gezonde uitstraling behouden.

SEB MAN: styling, verzorging & grooming

De volledige SEB MAN-collectie bestaat uit een drietal selecties, die allen worden gekenmerkt door producten die hun kracht, energie en uithoudingsvermogen danken aan de guarana-plant. De waardevolle extracten van deze plant zorgen er namelijk voor dat we net dat beetje extra kunnen toevoegen aan de spreekwoordelijke glans van ons kapel en onze baard.

SEB MAN styling grooming - SEBMAN

Het zorgt overigens ook voor een aangename geur. De producten beschikken ieder over een unieke odeur, dankzij verkwikkende bergamot, peperkorrels en warme amber. Hierdoor ontstaat een houtachtige, oriëntaalse geur die met zijn kruidigheid en kracht perfect aansluit bij de moderne man.

De SEB MAN-producten

Met de januari-lancering van The Gent, The Protector en The Smoother, is SEB MAN sinds deze maand volledig verkrijgbaar. Met diverse producten op het gebied van haarstyling, haarverzorging en grooming is de collectie bovenal divers en heeft hij letterlijk voor elke man wat wils.

Hieronder vind je de verschillende producten:

SEB MAN HAIRCARE

  • The Multitasker: Een 3-in-1 reinigingsproduct voor haar, baard en lichaam, geschikt voor alle haartypes.
  • The Purist: een anti-roosshampoo om het haar en de hoofdhuid te reinigen en te verfrissen.
  • The Smoother: een conditioner die het haar hydrateert en handelbaar maakt.
  • The Cooler: een verkwikkende leave-in tonic met een stimulerend en verkoelend effect, het haar krijgt definitie en voelt dikker aan. Ideaal om het haar voor te bereiden op het stylen.

SEB MAN STYLING

  • The Hero: veelzijdige liquid gel, herwerkbaar de hele dag door en zorgt voor een gladde finish, sterke hold en glans.
  • The Dandy: een lichte pommade voor een glanzend, gepolijst resultaat.
  • The Sculptor: een minerale klei met een matte finish voor langdurige hold en textuur.
  • The Player: een gel voor lichte versteviging en controle, gemakkelijk door het haar te verdelen.
  • The Fixer: een herwerkbare hairspray met sterke hold die tot wel 24 uur beschermt tegen vocht. Perfect om elke stijl te fixeren.

SEB MAN GROOMING

  • The Groom: hair & beard oil voor een glad, gedefinieerd en glanzend resultaat. Een exclusieve mix met druivenpitten-, jojoba-, amandel- en arganolie voor definitie en glans.
  • The Gent: hydraterende en verzachtende aftershavebalsem. Om de huid te kalmeren/hydrateren na een gladde scheerbeurt. Deze lotion biedt de geïrriteerde huid na het scheren direct verlichting.
  • The Protector: verzacht de baardharen voor een glad en zacht scheerresultaat. Helpt de huid beschermen tegen wondjes. Voor alle huidtypes.

De complete productlijn van SEB MAN is nu verkrijgbaar bij geselecteerde retailers. Klik hier voor meer info en vind hier jouw verkooppunt.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram