Lamborghini introduceert krachtige, technologisch geavanceerde 2019 Huracan Evo

Lamborghini Huracan Evo 2019

Lamborghini introduceert krachtige, technologisch geavanceerde 2019 Huracan Evo

De nieuwe Lamborghini Huracan Evo 2019 is krachtig en technologisch geavanceerd. Ga jij ‘m dit voorjaar kopen bij de dealer?

Lamborghini Huracan Evo 2019

Het Italiaanse automerk Lamborghini heeft officieel zijn gloednieuwe Huracan Evo 2019 onthuld. Het voertuig is gebaseerd op het instapmodel van de geroemde supercarfabrikant en zal rond de €250.000 moeten gaan kosten.

De bolide beschikt over een volledig geïntegreerd Lamborghini Vehicle Dynamics Control System in combinatie met vierwielaandrijving, sterk verbeterde aerodynamica, een nieuwe infotainmentopstelling met een 8,4-inch touchscreen en Apple CarPlay-integratie, 640 pk bij 8.000 tpm en 600 Nm koppel geleverd bij 6.500 tpm; de Lambo gaat van 0 naar 100 km/u in 2,9 seconden. Onder de motorkap vinden we een 5,2 liter Lamborghini V10-motor met titanium inlaatkleppen en een verfijnd lichtgewicht uitlaatsysteem.

“Lamborghini is van plan om leidend te zijn als het gaat om het hoogste niveau van technologieën voor supersportwagens en het stimuleren van rij-emoties. Dit is de essentie van de nieuwe Huracán EVO. Het neemt de buitengewone capaciteiten van de Huracán Performante en combineert deze met state-of-the-art voertuig dynamische controle om de dagelijkse Huracán rijervaring te versterken”, aldus Automobili Lamborghini CEO en voorzitter Stefano Domenicali via een persverklaring. “De Huracán EVO is de definitie van evolutie: het is een stap vooruit en herdefinieert de segmentparameters. Hij is opmerkelijk eenvoudig te besturen en levert de meest responsieve, zintuiglijke en behendige rijervaring, in elke omgeving.”

Bekijk hieronder meer beelden van de 2019 Lamborghini Huracan Evo. Dit voorjaar moet de luxe bolide van Italiaanse makelij beschikbaar zijn voor aankoop.

Lamborghini Huracan Evo 2019

Lamborghini Huracan Evo 2019

Post a Comment

#Volg ons op Instagram