O.a. Ronnie Flex, Anouk, Kraantje Pappie en Maan komen naar De Vrienden van Amstel LIVE

De Vrienden Van Amstel LIVE 2019 line-up

O.a. Ronnie Flex, Anouk, Kraantje Pappie en Maan komen naar De Vrienden van Amstel LIVE

Ronnie Flex, Anouk, Kraantje Pappie en Maan komen naar De Vrienden van Amstel LIVE 2019. Ben jij er dit jaar bij in Rotterdam Ahoy?

De grootste Amstelkroeg van Nederland opent op donderdag 17 januari haar deuren voor de 21ste editie. Wie kunnen we dit jaar verwachten? Met namen als Ronnie Flex, Anouk en Maan is er voor eenieder wat wils en wordt er weer een schitterend feestje gebouwd.

Eerder deze week werden in Coen en Sander show op Radio 538 en in het nieuwe programma 6 Inside op SBS6 de eerste namen van het programma van 2019-editie van De Vrienden van Amstel LIVE bekendgemaakt. In ieder geval Anouk, DI-RECT, Jeroen van Koningsbrugge, Kraantje Pappie, Maan, Miss Montreal, Nick & Simon en Ronnie Flex zullen te zien zijn in Nederlands’ gezelligste kroeg. En er zullen zelfs nog meerdere namen volgen!

De Vrienden van Amstel LIVE keert terug in Rotterdam Ahoy

Vorig jaar september kon men nog genieten van de reizende festivaleditie, De Vliegende Vrienden van Amstel Live. Nu keert het evenement terug op het vertrouwde nest in de Rotterdamse Ahoy. In de komende weken verwacht de organisatie maar liefst 145.000 bezoekers, verspreid over de in totaal 11 showavonden. De concerten zijn dan ook inmiddels stijf uitverkocht, dus mocht je er toch live bij willen zijn, dan ben je overgeleverd aan resellers en giveaways.

Maan

Zangeres Maan zal overigens voor het eerst aanwezig zijn bij De Vrienden van Amstel LIVE: “Ik ben natuurlijk al vaak gast geweest en heb vorig jaar bij Vliegende Vrienden ook al wat sfeer kunnen proeven maar dit is natuurlijk wel een heel mooi begin van 2019 voor mij. Vrienden is groot podium voor een artiest, om daar maar liefst 11 keer mogen staan is een enorme eer. Ik kijk enorm uit naar het samenzijn met al die leuke collega’s en de bijzondere samenwerkingen”.

Coen en Sander Show live vanuit Ahoy Rotterdam

Voor hen die niet in Ahoy aanwezig kunnen zijn, de 538-dj’s Coen en Sander zullen op 17, 21, 23 en 24 januari live uitzenden vanuit de backstage bar in Rotterdam. In dit programma zijn de artiesten van De Vrienden van Amstel LIVE te gast, zijn er unieke live optredens te horen en strijden de artiesten om de Amstel Pub Cup. Kun je allemaal thuis vanaf de bank horen onder het genot van een biertje.

De Vrienden Van Amstel LIVE op TV kijken? Dit kan op zaterdag 2 februari om 20.00 uur bij SBS 6, met de presentatie door Giel Beelen.

De Vrienden Van Amstel LIVE 2019 line-up

Post a Comment

#Volg ons op Instagram