18.21 Man Made is eindelijk in Nederland verkrijgbaar en heeft de perfecte cadeaus voor Vaderdag!

18.21 Man Made verzorgingsproducten haar baard man

18.21 Man Made is eindelijk in Nederland verkrijgbaar en heeft de perfecte cadeaus voor Vaderdag!

18.21 Man Made is eindelijk in Nederland verkrijgbaar en de giftsets zijn het perfecte cadeau voor Vaderdag!

18.21 Man Made verzorgingsproducten haar baard man

De supertoffe collectie van 18.21 Man Made is hier! De beroemde geur, washes, hairsprays en pommades zijn eindelijk verkrijgbaar op de Nederlandse markt, en dat is natuurlijk extra goed nieuws met oog op Vaderdag!

Nog op zoek naar het ultieme Vaderdagcadeau of verwen jij jezelf graag met het beste van het beste op het gebied van verzorgingsproducten? De producten en giftsets van het robuuste label 18.21 Man Made zijn nu te koop in Nederland en dat is super voor de échte mannen onder ons.

De nostalgisch ogende producten van 18.21 Man Made zijn geïnspireerd door een Amerikaanse tijd enkele decennia terug, waarin mannen per definitie haarfijn en verzorgd oogden. Professionele producten waren toen een must en met 18.21 Man Made’s collectie beschikken we wederom over precies datgene dat we nodig hebben. Producten voor een krachtige verzorging, gezonde uitstraling en fijne geur.

Ontdek zelf de kracht van de 18.21 Man Made Wash, Clay, Pomade, Premium Hair Spray en Sweet Tobacco Spirits. Het haar was nog nooit zo krachtig en makkelijk in model te brengen en de baard was nog nooit zo fris en indrukwekkend. En wat te denken van de 18.21 Man Made Sweet Tobacco geur en body wash? We roken niet eerder zo verdomd lekker! De herengeur won zelfs de Beauty Astir Award 2018, ofwel de Oscar op het gebied van beauty en verzorging.

Niet voor niks zei Dr. Marlen Elliot Harrison, professor en journalist in de parfumbranche, het volgende over 18.21 Man Made Sweet Tobacco: “..Rijk aan vanille en tabak. Een zoete oriëntaalse geur met aroma’s van rum, cognac, whiskey en een vleugje honing. Sweet Tobacco heeft iets donkers over zich, een soort ruw randje dat je kunt verwachten in een tabaksgeur versus een strikte gourmandgeur. Doet me denken aan: Lagerfeld Homme (Classic), Tom Ford Tobacco Vanille, Phaedon Tabac Rouge en By Kilian Back to Black..”

Of je nu een krullende haarbos hebt, over een volle baard beschikt of van top tot kin kaal bent, de herengeur is er één die absoluut niet mag ontbreken in jouw collectie. Dat de andere producten uit de collectie ook zo lekker ruiken is wellicht overbodig om te vermelden.

Producten met karakter

De naam van het merk verwijst naar het 18de en 21ste amendement van de Amerikaanse grondwet, waar tijdens de Roaring Twenties de drooglegging werd vastgelegd, waarna hij vervolgens weer werd opgeheven. Gangsters waren in de tijd van droogleggen verantwoordelijk voor illegale whisky en gesoigneerde heren liepen in strak gesneden maatpakken.

Goed verzorgde, modieuze mannen waren in die tijd met hun glad gekamde haar en gleufhoeden het toonbeeld en anno 2018 loopt de man weer zeer gestyled en met karakter door het leven.

18.21 Man Made heeft bijzondere roots

Alhoewel 18.21 Man Made een heerlijke en typisch Amerikaanse vibe met zich meebrengt, liggen de roots van het herenmerk in Spanje. Daar begon de 15-jarige Angel del Solar ooit met zijn schaar in de hand bij de befaamde Peluquerias Romero, alvorens hij uitgroeide tot kappersgoeroe en zich in Seattle, USA vestigde. Hier won hij talloze prestigieuze prijzen en behandelde hij bekend Hollywood.

Al zijn kennis en ervaring heeft hij nu omgezet in een op-en-top mannencollectie, met verzorgingsproducten voor haar en baard van hoge kwaliteit. Het gaat om professionele producten die je normaal gesproken alleen bij exclusieve kappers en barbieren zou verwachten. Tel daar de fantastische en prijzen winnende geur bij op, en het label is klaar om Nederland te veroveren.

18.21 Man Made Producten & Giftsets kopen

Via de website van 18.21 Man Made kunnen we niet alleen losse producten kopen, maar ook hele fraai giftsets bestellen. Kun je mooi aan paps geven met Vaderdag of natuurlijk lekker aan jezelf cadeau doen.

Momenteel zijn er drie 18.21 Man Made giftsets te bestellen, met de producten uiteraard geleverd in een fraaie retro cadeaubox:

  • Lift His Spirits bestellen – Wash, Premium Hair Spray, Sweet Tabacco Perfume (€130,-)
  • Spoil Him bestellen – Wash, Premium Hair Spray, Paste of Clay of Pomade (€75,-)
  • Style Him bestellen – Wash, Paste of Clay of Pomade (€50,-)

Uiteraard kun je de producten ook los bestellen via de officiële webshop. Prijzen zijn vanaf 25,-.

18.21 Man Made Wash giveaway

Win een 18.21 Man Made Wash (900ml) t.w.v. €45!

Wij mogen een aantal flessen 18.21 Man Made Wash ter waarde van liefst €45 weggeven. Deze flessen met 900ml inhoud bevatten shampoo, conditioner en douchegel in één.

Doe snel mee en win dit perfecte cadeau voor Vaderdag. Meedoen doe je heel simpel als volgt:

  • Volg MANNENSTYLE op Facebook & Instagram
  • Reageer op een willekeurig Instagram-bericht van ons met “1821 MAN MADE” of stuur ons een mailtje met “1821MANMADE”

Winnaars krijgen deze maand bericht van ons!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

18.21 Man Made producten

Post a Comment

#Volg ons op Instagram

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.