Herboren Gentlemen’s Club Elvee heropent deuren en lanceert eerste sex-tegoedbon

Elvee amsterdam sexclub

Herboren Gentlemen’s Club Elvee heropent deuren en lanceert eerste sex-tegoedbon

De luxueuze sexclub Elvee heeft in Amsterdam compleet vernieuwd haar deuren geopend.

Elvee amsterdam sexclub

robinalysha.com

Afgelopen week mochten wij kennismaken met de compleet herboren gentlemen’s club Elvee – voorheen Club LV. In gezelschap van pers en publiek, verklaarden eigenaresse Lotte Graanboom en schrijfster Heleen van Royen, als zijnde beschermvrouw, de luxueuze sexclub in Amsterdam voor geopend.

Een kijkje nemen achter de schermen bij een sexclub behoort niet tot één van de meest alledaagse activiteiten. Het is echter wel een bijzondere interessante happening. En dan dan hebben we het niet louter over het aanwezige vrouwelijk schoon.

Elvee wil af van het schimmige imago rondom sexclubs

Het is niet zonder reden dat de gentlemen’s club ervoor koos om op deze zeer openlijke en laagdrempelige wijze pers en publiek uit te nodigen. Niet alleen werd de complete – en zeer geslaagde – rebranding door het Amsterdamse bureau Natwerk geïntroduceerd, het was ook direct de ideale gelegenheid om aan te tonen dat zij als gentlemen’s club eerlijk en transparant werken.

sexclub elvee amsterdam

“We willen af van het schimmige imago dat rondom sexclubs hangt. Onze club is een veilige plek voor vrouwen én gasten. We willen op een open en positieve manier over betaalde sex kunnen praten. Onze aanpak spreekt Heleen van Royen zo aan, dat ze heeft aangeboden om onze beschermvrouw te worden”, aldus eigenaresse Lotte.

Heleen van Royen vult aan: “Ik sta volledig achter de mentaliteit en de manier van werken van Elvee. De gastvrouwen worden eerlijk behandeld. Dit is de manier waarop je met meisjes die in clubs werken om moet gaan. Zolang Elvee vrouwvriendelijk en betrouwbaar blijft, blijf ik graag beschermvrouw.”

De samenwerking tussen bureau Natwerk en de jongste sexclub van Nederland stopt overigens niet bij een nieuwe huisstijl, tone-of-voice, website en complete lijn aan verleidelijke producten. Samen zullen zij in 2018 meerdere activaties en debatten realiseren, om zo de positie van vrouwen in de seksindustrie te verbeteren.

Geef eens een Elvee sex-tegoedbon cadeau

Om de complete relaunch af te maken, biedt de club sinds heden een ware sex-tegoedbon aan. Het gaat hier dan niet om een plastic cadeaukaart die je kunt afhalen aan de kassa van je lokale supermarkt, maar om een heuse Elvee-champagnefles.

sexclub elvee amsterdamDe fles kost €500 en is goed voor een heerlijk glas champagne van goede kwaliteit en een uur lang bruisend plezier met een Elvee-model naar keuze.

“The only drink that will actually get you laid.”

De allereerste sex-tegoedbon ter wereld a.k.a. Elvee champagne kun je online of in de winkel bestellen bij Sterk Amsterdam.

Gentlemen’s Club Elvee is nu open op de Middenweg 144 te Amsterdam.

SEX SELLS ❌❌❌ @instanatwerk X Club Elvee campaign

Een bericht gedeeld door Robin Alysha Clemens (@robinalysha) op

1 Reactie

  • Kees Gottenbos
    29 april 2020

    Bondage, gangbang, bukakke, plompzakken, neuken, fuck.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram