Zorgverzekering vergelijken 2018 (TIP!)

Zorgverzekering vergelijken 2017

Zorgverzekering vergelijken 2018 (TIP!)

Zorgverzekering vergelijken 2017? Of je nu een student bent of graag wat wilt besparen op je zorgverzekering 2017 het loont vaak om over te stappen!

Iedere december is het weer hetzelfde liedje. Je wordt doodgegooid met e-mails en reclames waarin zorgverzekeringen beweren de goedkoopste. Al deze aanbieders hebben hetzelfde doel: ze willen dat jij overstapt. In dit artikel vertellen we je hoe je kunt bekijken waar je daadwerkelijk het minst betaald zonder dat je de websites van alle zorgaanbieders uit hoeft te pluizen. Je kunt meteen beginnen met vergelijken door te klikken op de zorgaanbieders hieronder ZORGVERZEKERING VERGELIJKEN 2018:



ZORGVERZEKERINGEN WEER DUURDER

De laatste jaren zijn de zorgverzekeringen steeds duurder geworden. Ook in 2017 gaat de premie weer omhoog. Omdat het leven tegenwoordig al duur genoeg is, kun je het beste nagaan of je niet beter over kunt stappen. Je zou zomaar eens tientallen euro’s per jaar kunnen besparen. Het eigen risico blijft trouwens gelijk in 2017: €385. Bijna alle zorgverzekeraars geven je korting op je premie wanneer je besluit om je eigen risico omhoog te gooien. Op de website van de consumentenbond kun je bekijken bij welke aanbieder je de hoogste korting krijgt wanneer je je eigen risico wilt verhogen.

KASSA ZORGVERZEKERING VERGELIJKEN 2017 INDEPENDER

Op de website van Kassa kun je alle vergelijkingswebsites vergelijken. Kassa is een onafhankelijk programma voor consumenten. Hier kun je dus je geen zorgverzekeringen vergelijken, maar de websites die de zorgverzekeringen met elkaar vergelijken.
Kassa heeft onderzocht hoe onafhankelijk deze websites zijn. Kassa testte de websites van onder anderen Pricewise, ZorgWijzer.nl, Independer, Geld.nl en Consumentenbond.

De conclusie van Kassa was dat je het beste verschillende vergelijkingssites met elkaar kunt vergelijken om erachter te komen waar je de goedkoopste zorgverzekering af kunt sluiten. Dit komt omdat sommige verzekeraars betalen om in de top drie van beste verzekeringen op sommige van deze websites te staan. Als je daarna doorklikt, kom je erachter dat deze top drie voor jou niet klopt. Klik daarom altijd door en lees goed de polisvoorwaarden voordat je een verzekering afsluit. Kassa heeft ook onderzocht wanneer je als consument het beste een aanvullende verzekering af kan sluiten. Klik op de link KASSA ZORGVERZEKERING VERGELIJKEN 2017 INDEPENDER voor meer informatie.

ZORGVERZEKERING VERGELIJKEN 2017 CONSUMENTENBOND

De Consumentenbond is al jaren een onafhankelijke vergelijkingssite. Je kunt er ook handige tips vinden als er iets misgaat met je verzekering. Klik op de link zorgverzekering vergelijken 2017 Consumentenbond om naar de website van de Consumentenbond te gaan.

ZORGVERZEKERING VERGELIJKEN 2017 STUDENT

Veel verzekeraars bieden aparte verzekeringen aan voor studenten. Vaak zijn dergelijke verzekeringen goedkoper dan gewone verzekeringen. Als je alle zorgverzekeringen voor studenten wilt vergelijken, klik dan op ZORGVERZEKERING VERGELIJKEN 2017 STUDENT. Hier kun je als student je zorgverzekering vergelijken.

CONCLUSIE

Als je wilt weten wat de beste zorgverzekering voor jou is, dan kun je gebruik maken van vergelijkingswebsites. Klik altijd verder dan de standaard top drie en vul je eigen gegevens in om te bekijken wat voor jou het voordeligst is. Voor studenten en jongeren zijn er speciale verzekeringen die een stuk goedkoper zijn. Je zorgverzekering vergelijken heeft zeker nut en kan je veel geld besparen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram