Mannenkapsels 2010

Mannenkapsels 2010

Herenkapsels en haarstylen voor mannen in 2010!

 

 

 

 

 

 

 

 

Haarmode en haartrends voor mannen in 2010
De mannen van vandaag besteden veel meer aandacht aan hun uiterlijk, uitstraling en kleding!
Een nieuwe haarstijl of kapsels is een eenvoudige manier om te laten zien wie je bent en dat je met de tijd mee gaat. Het principe van een ruige haarstijl was sexy, maar voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd.
Tegenwoordig willen wij ons jonger en aantrekkelijker voelen en in de smaak vallen bij onze toekomstige verovering en/ of partner. We moeten meegaan met de hedendaagse trends en een modern kapsel speelt hierbij een grote rol.

Bij het uitkiezen van een kapsels voor 2010 zijn er een aantal zaken die meegenomen moeten worden om tot een juiste keuze te kunnen komen, namelijk: haartextuur, complexiteit, gezichtsuitdrukkingen, lifestyle en werk.

Veel mannen denken dat een hip en trendy kapsel niet voor hun geschikt is, omdat dit niet zal passen of omdat ze bang zijn om iets nieuws te proberen. Uiteraard is dit niet het geval en zijn er vele haarstijlen in 2010 die het uitproberen waard zijn! Zie hiervoor de foto’s.

De jaren 70’s look komt weer helemaal terug in 2010!

De haartrend van rock in de 70’s komt weer helemaal terug in 2010. Bovenop en aan de voorkant is het haar kort en wat langer over de oren. Het kapsel kan naar voren worden gekampt of naar achter en natuurlijk vallen.

Je kunt verschillende manieren van styling gebruiken om het nieuwe kapsels eigen te maken. Afhankelijk van de haarlengte, stylingproducten en wat creativiteit kun je een volledig nieuwe en trendy look creëren, waarmee je klaar bent voor 2010.

Deze Beatle style uit de jaren 70 past bij iedereen! Of je nou een professionele man bent, die zijn haar naar achter kamt, styled met wax en naturel naar de zijkant laat vallen. Wanneer je het haar naar voren kamt, gebruik dan een stevige gel en wat hairspray om het op zijn plaats te houden. Mocht je krullend haar hebben, gebruik dan een brillcream of andere haarstyling producten voor krullen om deze zachter te maken en er een mooie glans aan te geven.

Voor mannen die dunner haar bovenop hebben is de shaved or clipper short look helemaal in. Wat je ook kunt overwegen is om een korte baart (George Michaels style) te laten staan. Uiteraard moet dit wel bij je kleding en uitstraling passen, want deze look kan je maken of breken. Wanneer je dit bijvoorbeeld combineert met ouderwetse fashion kan het je ouder doen lijken, terwijl je er juist jonger uit wilt zien.
Highlights, ook wel bekend van voorgaande jaren en populair bij mannen, kunnen ook weer. De populiarste higlights voor mannen zijn, de blonde highlights op naturel licht bruin haar of gouden highlights of donkerbruin haar.

Voor mannen met lichtgrijzend haar en een standaard kapsel kunnen highlights zorgen voor een fris en modern kapsel. Vraag aan je hairstylist welke kleur highlight geschikt is voor jouw kapsel. Ga hiervoor wel naar een professionele kapper, omdat het moeilijk terug te draaien is, mocht het mislukken!

Fauxhawk kapsels

De Faux Hawk hairstyle is een van de populairste kapsels vandaag de dag en zal dat ook in 2010 nog zijn. Korte trendy Faux Hawk looks zie je vooral veel bij sportmannen.

The Faux Hawk style is een soort hanenkam zonder dat de zijkant is opgeschoren, het wordt typisch gedragen met kleine maar opvallende plukken in het midden en achter, maar korter dan traditionele hanenkammen. Het is een kapsel waarbij een haarstrook over het midden van het hoofd langer is dan de rest van het haar en omhoog steekt (zoals David Beckham’s haarkapsel gedurende Wereldcup Voetbaltoernooi in 2002).

Probeer een van bovenstaande kapsels en vraag je kapper om advies of neem een foto mee van hoe je het wilt hebben. Zorg ervoor dat je dit combineert met bijpassende en stijlvolle mode voor mannen. Zie hiervoor: Mannenstyle.nl.

Have some fun with your new look!

by Kristy Hartmann
Kristy’s hairstyling, haarpoducten en gezond haar

Bekijk nu ook alle kapsels en haarstijlen voor mannen in 2011: Kapsels 2011!

Naar kapsels 2012>>>

Post a Comment

#Volg ons op Instagram