Polestar deelde foto’s van diens eerste smartphone

Polestar smartphone

Polestar deelde foto’s van diens eerste smartphone

De Polestar smartphone zou eind deze maand moeten lanceren en komt in samenwerking met smart device-maker Xingji Meizu.

Polestar smartphone

Voorafgaand aan de lancering van de Polestar 5 zal het elektrische autobedrijf officieel baanbrekend werk verrichten op de smartphonemarkt. Er is namelijk een Polestar smartphone op komst.

Tijdens de Guangzhou Auto Show in mei 2023 deelde Polestar dat het bezig was met de ontwikkeling van een eigen smartphone. Oorspronkelijk was het bedrijf van plan de telefoon in december te lanceren, hoewel de tijdlijn sindsdien is uitgesteld.

CEO Thomas Ingenlath vertelde CNBC dat hij een auto wilde maken die op een telefoon op wielen leek, en dat hij er ook een echte telefoon aan wilde koppelen. Als een gebruiker bijvoorbeeld een bepaalde app op zijn telefoon heeft geopend, wordt deze automatisch geopend op het entertainmentscherm van de auto wanneer hij of zij de auto start.

“Als je de kans hebt om deze twee werelden met elkaar te verbinden, zonder enige grens … dan kun je echt een naadloze overgang hebben”, vertelde Ingenlath aan CNBC.

De telefoon wordt geproduceerd in samenwerking met Xingji Meizu, een bedrijf voor slimme apparaten dat wordt ondersteund door de Chinese autogigant Geely. De telefoon wordt waarschijnlijk eerst in China gelanceerd en is mogelijk exclusief voor de regio.

Polestar plaatste zijn eerste afbeeldingen van de telefoon op Weibo, foto’s die vervolgens werden gedeeld door Android Police. De eerste batch wordt naar verwachting eind april verzonden.

Polestar smartphone Polestar smartphone Polestar smartphone Polestar smartphone

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram