4 tips om je warm en tijdloos te kleden

4 tips warm tijdloos kleden

4 tips om je warm en tijdloos te kleden

Met het koude weer nog aanhoudend hebben we 4 tips om je warm en tijdloos te kleden. Lees je mee?

4 tips warm tijdloos kleden

Lekker warm gekleed zijn en fashionable tegelijkertijd, ja dat kan. Comfort is natuurlijk belangrijk, maar je hoeft hierdoor er niet saai of ongeïnspireerd uit te zien. Met de juiste kledingstukken kun je jezelf warm en stijlvol kleden als het koud is.

Investeer in kwaliteitsvolle winterjassen

Tijdens de koude dagen is een goede winterjas natuurlijk belangrijk. Dit zorgt er niet alleen voor dat je het goed warm hebt buiten, maar dit is ook de eyecatcher van je outfit waarmee je dagelijks naar buiten gaat. Een goede winterjas gaat jaren mee. Investeer daarom in een kwaliteitsvolle winterjas die je warm houdt en er tegelijkertijd stijlvol uitziet.

Een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige winterjassen is bijvoorbeeld Canada Goose. Een klassieke parka van Canada Goose is een goede keuze voor wie op zoek is naar een tijdloze winterjas. Met een Canada Goose jas ben je verzekerd van warmte en comfort tijdens de koudste winterdagen. Bovendien zijn de jassen tijdloos en gaan ze jarenlang mee. Lange warme mantels zijn nu ook een trend. Ook zijn warme bomberjacks altijd in de mode bij mannen, zoals de bomberjacks van Celine.

Laagjes zijn key

De gelaagde outfit is tijdens de koude dagen ideaal en ook nog eens veelzijdig. Je kunt met laagjes veel verschillende combinaties maken in verschillende stijlen. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie merinowollen trui dragen in combinatie met een overhemd of juist een colbert. Een hoodie met een bijpassende bodywarmer is ook fraai of kies voor een vest met daaronder een lange mouwen shirt. Draag als het echt koud is onder je kleding thermo kleren zoals een thermoshirt en eventueel een thermo legging.

Een tijdloze manier om laagjes te dragen is door een coltrui te combineren met een blazer. Dit ziet er niet alleen chic uit, maar houdt je ook lekker warm. Draag er een paar klassieke broeken in combinatie met laarzen en je hebt een warme en mooie winter outfit.

Een muts maakt het af

Een stijlvolle muts kan een statement maken, outfit compleet maken en vooral je oren goed warm houden. Kies voor hoogwaardige materialen zoals wol of kasjmier voor ultiem comfort en duurzaamheid. Let ook op het design en ga voor tijdloze kleuren of trendy patronen die je persoonlijke stijl weerspiegelen.

Investeer in mutsen van goede kwaliteit die zowel functioneel als modieus zijn, zodat je er tijdens de wintermaanden geweldig uitziet en je warm blijft voelen.

Draag een warme sjaal 

Het ligt natuurlijk heel voor de hand, een sjaal, maar dit kledingstuk kan je outfit tot een mooi geheel brengen terwijl het je toch lekker warm houdt! Een sjaal is niet alleen functioneel, maar het kan ook op een unieke manier gestyled worden. Heb je bijvoorbeeld witte schoenen aan, maar verder niks in dezelfde kleur in je outfit? Draag een witte sjaal! Op die manier zorg je ervoor dat je tijdloos en warm gekleed bent, zonder dat je outfit te druk of rommelig lijkt met allerlei verschillende kleuren.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram