YEEZY BOOST 350 V2 “Steel Grey” duikt op uit het niets

YEEZY BOOST 350 V2 "Steel Grey"

YEEZY BOOST 350 V2 “Steel Grey” duikt op uit het niets

Een YEEZY BOOST 350 V2 “Steel Grey” is volledig uit het niets opgedoken. Kanye West is hier naar verluidt niet blij mee.

YEEZY BOOST 350 V2 "Steel Grey"

Na het eindigen van de relatie tussen adidas met Kanye West, ook bekend als Ye, heeft de sportkledinggigant lang getwijfeld over wat te doen met de royale YEEZY-inventaris. Vorige maand werd bekend dat het sportmerk van gedachten was veranderd en dit jaar inderdaad zijn resterende YEEZY-inventaris zou verkopen. Om dit plan nu werkelijk af te trappen heeft adidas een “Steel Grey” colorway aangekondigd voor de YEEZY BOOST 350 V2.

De “Steel Grey” variant markeert direct het debuut van de colorway en baadt het populaire YEEZY-silhouet in koele, neutrale tinten. Het gebreide bovenwerk van de schoen heeft een lichte staalgrijze tint, terwijl de rubberen zool een diepere grijze kleur heeft. De monochrome constructie van de schoen strekt zich zelfs uit tot de veters, binnenzool en hiellip.

Het is echter belangrijk op te merken dat Ye niet tevreden is met de nieuwe schoenen. Ye maakte op Instagram zijn frustratie over het nieuwe model duidelijk, waarbij hij aangaf dat hij de colorway nooit heeft gemaakt, dat hij door hen wordt betaald en dat hij nog steeds wordt aangeklaagd door de Duitse sportkledinggigant.

De coole nieuwe tint vormt de aftrap voor de reeks YEEZY-schoenreleases die het hele jaar door plaatsvinden. De nieuwe YEEZY BOOST 350 V2 in “Steel Grey” zal verkrijgbaar zijn via de adidas Confirmed App voor € 230.

Geïnteresseerden kunnen gedurende 10 minuten meedoen aan de raffle die op 29 februari om 10.00 uur ET begint.

YEEZY BOOST 350 V2 "Steel Grey"

YEEZY BOOST 350 V2 "Steel Grey"

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram