Panerai onthult limited edition Luminor Chrono Flyback

panerai luminor chrono flyback limited edition - Panerai Luminor Marina milan Edition

Panerai onthult limited edition Luminor Chrono Flyback

De limited edition Panerai Luminor Chrono Flyback wordt vergezel door een limited-edition Panerai Luminor Marina Milan.

panerai luminor chrono flyback limited edition - Panerai Luminor Marina milan Edition

Panerai heeft zijn nieuwste limited edition geïntroduceerd, de Luminor Chrono Flyback PAM01498. Van het uurwerk, met een flyback-complicatie, zullen naar verwachting slechts 200 exemplaren worden geproduceerd. Designelementen van het horloge fungeren als een knipoog en viering van de combinatie van Italiaans designerfgoed en Zwitserse mechanische bekwaamheid.

Het hart van deze Chrono Flyback is het P.9100-kaliber, een automatisch uurwerk dat de toewijding van Panerai aan hoge prestaties en precisie weerspiegelt. Met name de flyback-functie fungeert als een geavanceerde functie die de chronograaf onmiddellijk reset met een druk op de knop, wat gebruiksgemak biedt voor degenen die de tijd achter elkaar willen bijhouden.

De PAM01498, ingekapseld in een keramische kast van 44 mm, is zowel duurzaam als elegant en beschikt over krasbestendige eigenschappen die tegemoetkomen aan de eisen van dagelijks gebruik zonder concessies te doen aan de stijl. Het horloge heeft ook een open achterkant die een kijkje geeft in de complexe mechanica van het kaliber.

Andere opvallende ontwerpelementen zijn onder meer een zongeborstelde groene wijzerplaat die in levendig contrast staat met de zwarte keramische kast. Deze opvallende wijzerplaat is versierd met een subsecondenwijzerplaat en een nautische tachymeterschaal, ontworpen voor zeilliefhebbers om de snelheid over een bepaalde afstand te meten. Wat de bruikbaarheid betreft, heeft het horloge een waterdichtheid tot ongeveer 100 meter.

Naast de Luminor Chrono Flyback PAM01498 brengt Panerai ook een subtielere PAM02319 Luminor Marina Milan Edition uit, gelimiteerd tot 319 stuks en een knipoog naar de nieuwe Milanese boetiek van de horlogemaker in het centrum van Via Montenapoleone n.19.

De Marina Milan Edition heeft een stalen DLC-kast van 44 mm met een blauw-zwarte sandwich-wijzerplaat met gradiënt – met witte accenten die worden gebruikt om uurmarkeringen, wijzers, datumvenster en merkelementen te benadrukken. Bovendien wordt de PAM02319 gecombineerd met een blauwe band gemaakt van materiaal verkregen uit gerecycled PET, ontworpen om de impact op het milieu te verminderen.

Beide horloges zijn exclusieve boetiekartikelen, waarbij de prijs en beschikbaarheid op aanvraag beschikbaar zijn via de officiële kanalen van Panerai.

panerai luminor chrono flyback limited edition

panerai luminor chrono flyback limited edition

panerai luminor chrono flyback limited edition

Panerai Luminor Marina milan Edition

Panerai Luminor Marina milan Edition

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram