Panerai komt met limited edition Radiomir Officine in matbruin

Panerai Radiomir Officine PAM01385

Panerai komt met limited edition Radiomir Officine in matbruin

De limited edition Panerai Radiomir Officine PAM01385 in matbruin komt in een oplage van 300 stuks en is alleen online te koop.

Panerai Radiomir Officine PAM01385

Panerai heeft zojuist de PAM01385-reference geïntroduceerd als de nieuwste toevoeging aan zijn Radiomir Officine-collectie. Let wel, het horloge in kwestie behoort tot een gelimiteerde oplage van slechts 300 stuks totaal.

Hoewel er door de jaren heen veel iteraties zijn gemaakt, is dit uurwerk gemaakt met het Radiomir-prototype uit 1935 in gedachten. Gekleed in een gepolijste stalen kast van 45 mm, erft de referentie veel van de iconische kenmerken van het origineel, van de kegelvormige kroon tot de sandwichwijzerplaat en de kussenvormige horlogekast.

De wijzerplaat heeft een matbruine kleur en uitgeholde indexen, waarin alleen de cijfers 12, 3 en 6 als Arabische cijfers zijn verwerkt. Terwijl de Super-Luminova-coating een beige tint heeft die past bij het monotone kleurenschema, licht deze op naar heldergroen voor betere leesbaarheid in een donkere omgeving.

De tijdteller is geschikt voor maximaal drie dagen achtereenvolgend lope, wordt het bediend door Panerai’s eigen handopwindbare en mechanische P.6000-kaliber. Het uurwerk wordt compleet gemaakt door een bijpassende Scamosciato kalfsleren band in donkerbruin, die is afgewerkt met beige sierstiksels.

De nieuwe limited edition Panerai Radiomir Officine PAM01385 is momenteel alleen verkrijgbaar via de online boetiek van het horlogemerk.

Panerai Radiomir Officine PAM01385

Panerai Radiomir Officine PAM01385

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram