Samsung onthult $20k kostende Terrace TV voor buiten

Samsung Terrace Full Sun 85 inch tv

Samsung onthult $20k kostende Terrace TV voor buiten

De Samsung Terrace Full Sun TV meet 85-inch en is naar verluidt gebouwd om zonnestralen te weerstaan. Iets voor in jouw tuin?

Samsung Terrace Full Sun 85 inch tv

Samsung heeft een buiten-tv gemaakt die daadwerkelijk bestand is tegen de zon. Het bedrijf lanceerde in 2020 een tv-lijn voor buitenterras en heeft deze in de loop der jaren geleidelijk uitgebreid, maar heeft nu hebben de Zuid-Koreanen de verwachtingen overtroffen met een van de meest ambitieuze buitenunits tot nu toe.

De nieuwe Terrace Full Sun is voorzien van een 85-inch (2.159 mm) Neo QLED-scherm. In tegenstelling tot de standaard OLED wordt een QLED (Quantum Dot LED) geleverd met een extra laag kristallen tussen de LED-verlichting en het weergavescherm, waardoor de kleur wordt verzadigd en de helderheid wordt verhoogd. In dit geval heeft Samsung voor QLED gekozen omdat de kans groot is dat kijkers hun programma’s en films in de zon zullen vertonen.

Terwijl tv’s – zelfs tv’s die voor buiten zijn ontworpen – over het algemeen de neiging hebben om te lijden onder de zon, prijst Samsung de Terrace Full Sun als een bijzonder duurzaam apparaat. Het bedrijf zegt dat de tv “directe zonbescherming” biedt en zes uur lang bestand is tegen 700 watt zonlicht en een temperatuur van 40°C. Dit betekent dat in bijzonder warme of zonnige gebieden de tv niet de hele tijd buiten kan blijven staan en op een koele, schaduwrijke plek moet worden bewaard als hij niet wordt gebruikt.

Afgezien van het vermogen om een paar uur achter elkaar in de zon te blijven, beweert Samsung dat de tv een IP56-classificatie heeft, waardoor hij duurzaam is tegen zowel water als stof. Er werd niet beschreven dat de tv noodzakelijkerwijs waterdicht is, dus je moet hem toch uit de buurt van het zwembad houden om schade te voorkomen.

De Samsung Terrace Full Sun TV is nu beschikbaar en is niet goedkoop, met een prijskaartje van $ 20.000. Omgerekend kost deze buiten-televisie een kleine € 22.300.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram