Zenith onthult twee kleurrijke Defy 21 Chroma II-horloges

Zenith Defy 21 Chroma II

Zenith onthult twee kleurrijke Defy 21 Chroma II-horloges

Twee kleurrijke Zenith Defy 21 Chroma II-horloges zijn onthuld en komen in een beperkte oplage van slechts 500 exemplaren.

Zenith Defy 21 Chroma II

Zenith breidt zijn assortiment Defy-uurwerken uit en heeft zojuist een van zijn meest kleurrijke aanbiedingen tot nu toe onthuld: de Defy 21 Chroma II in zwarte en witte keramische uitvoeringen.

Tijdens de LVMH Watch Week in 2022 debuteerde Zeniths eerste Defy 21 Chroma limited-edition horloge, gekleed in een witte keramische kast en gecombineerd met kleurrijke accenten. De twee nieuwe horloges zijn ook verkrijgbaar in een keramische constructie van 44 mm, één in het zwart en de andere in het wit. Naast de verschillende kasttinten hebben beide versies ook een andere set kleuraccenten op hun wijzerplaten. De zwarte keramische variant is voorzien van primaire kleuren voor de uurmarkeringen, terwijl het witte keramische stuk kiest voor heldere en krachtige tinten.

Een nadere blik op de uurwerken onthult het zorgvuldig samengestelde kleurenspectrum, waarbij elke brug op de open wijzerplaat de tinten van de nabijgelegen uurmarkt weerspiegelt. Hetzelfde detailniveau geldt ook voor de rubberen band met Cordura-textuur en de rubberen grip op de kronen.

Het uurwerk loopt op het eigen El Primero 9004-uurwerk van Zenith en is uitgerust met twee onafhankelijke regelorganen en tandwieltreinen die de reguliere tijdwaarnemingsfuncties en de chronograaffuncties bedienen.

De Zenit Defy 21 Chroma II is beperkt tot 500 stuks per kleur en kost € 15.600. De witte keramische variant zal verkrijgbaar zijn via de boetieks van Zenith en bij geselecteerde retailers. Ondertussen is de zwarte keramische versie exclusief voor de officiële website en boetieks van Zenith.

Zenith Defy 21 Chroma II

Zenith Defy 21 Chroma II

Zenith Defy 21 Chroma II

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram