GIVEAWAY: Win 2x bioscooptickets voor ‘Insidious: The Red Door’

Insidious: The Red Door win kaarten bioscoop

GIVEAWAY: Win 2x bioscooptickets voor ‘Insidious: The Red Door’

Bekijk de Insidious: The Red Door trailer hieronder en doe mee met onze winactie, waarbij je 2x bioscoopkaarten kunt winnen voor de horrorfilm.

Insidious: The Red Door kun je op dit moment in de Nederlandse bioscoop te zien. De gloednieuwe horrorfilm heeft inmiddels al de nodige bezoekers gehad en het verhaal neemt een bloedstollende wending. Nog niet gezien en wil je griezelen? Wij geven kaarten weg.

Dit hoofdstuk is het laatste deel van de gruwelijke saga van de familie Lambert. Om voorgoed van hun demonen af te komen moeten Josh (Patrick Wilson) en de inmiddels studerende Dalton (Ty Simpkins) dieper dan ooit Het Verder in. Daar worden ze geconfronteerd met het duistere verleden van hun familie en een reeks nieuwe, nog ergere verschrikkingen die achter de rode deur schuilen.

De oorspronkelijke cast van Insidious is terug met Wilson (die ook zijn regiedebuut maakt), Simpkins, Rose Byrne en Andrew Astor. Daarnaast spelen Sinclair Daniel en Hiam Abbass mee. De film is geproduceerd door Jason Blum, Oren Peli, James Wan en Leigh Whannell. Het scenario is geschreven door Scott Teems naar een verhaal van Leigh Whannell dat gebaseerd is op de personages bedacht door Leigh Whannell.

Insidious: The Red Door draait nu exclusief in de bioscoop.

Insidious: The Red DoorWINACTIE Insidious: The Red Door

Win twee gratis bioscooptickets voor de nieuwe horrorfilm uit de Insidious-franchise. Wie neem jij mee naar Asteroid City als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘asteroid’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten voor twee.

Succes!

Meedoen kan tot 21 juli en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram