GIVEAWAY: Win Tour de France 2023 voor PlayStation 5 of PlayStation 4

GIVEAWAY: Win Tour de France 2023 voor PlayStation 5 of PlayStation 4

Win de nieuwe Tour de France 2023 videogame voor de PlayStation 5 of PlayStation 4. Doe mee en start binnenkort jouw eigen Tour!

De Tour de France van dit kalenderjaar is in volle gang en Nederlander Wout Poels heeft al een etappe op zijn naam geschreven. Voor de gameliefhebber is er ieder zomer een hele fijne release, aangezien NACON en Cyanide Studio dan de wielrensimulatiegame Tour de France 2023 uitbrengen. Wil jij jouw eigen Tour rijden? Wij geven meerdere exemplaren voor de PlayStation 5 en PlayStation 4 weg.

De 110e Tour de France wordt as we speak gereden, wat betekent dat Tour de France 2023, de officiële game van dit evenement, nu in de winkel ligt. De game levert uiteraard de officiële route van dit jaar, en biedt naast de “Race of the Moment” nu ook de nieuwe game-mode “Downhill of the Moment”, waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen om te stijgen in de wereldwijde klassementen.

De statistieken zijn uitgebreid met waardes voor Agility en “Medium Mountain”, wat leidt tot onvoorziene ontwikkelingen die spelers aanmoedigen nieuwe strategieën te gebruiken. Tenslotte zijn de botsingsimulaties, trajectvinding en intelligentie van computergestuurde tegenstanders verbeterd om de gameplay te verbeteren en wielerfans een nog realistischer ervaring te bieden.

In Tour de France 2023 kunnen spelers op hun virtuele fietsen deelnemen aan diverse grote races: Tour de France, Liège-Bastogne-Liège, Flèche Wallonne, Paris-Nice, Critérium du Dauphiné, Paris-Tours en Paris-Roubaix. Het spel biedt spelers de kans om voor één van de 27 officiële World Tour- en Pro Tour-ploegen te rijden in verschillende game-modes, en alle spanning van de wielerwedstrijden te beleven.

Het Tour de France 2023-spel is nu verkrijgbaar voor de PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One, pc (Steam & Epic Games Store).

Tour de France 2023 winnen ps5 ps4 Win jouw eigen Tour de France 2023 game

De 2023-edtitie van de Tour de France is nu verkrijgbaar voor alle consoles, maar jij kunt jouw eigen exemplaar winnen voor de PlayStation 5 of PlayStation 4. Wil jij winnen?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘TDF23’ en:

  • Volg ons op Instagram
  • Like op IG onze laatste 4 foto’s
  • Een berichtje achterlaten onder een post doet wonderen..

Wie weet ontvang jij binnenkort jouw eigen exemplaar van het wielrennersspel!

Succes!

Meedoen kan tot 21 juli en de winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram