Prime Video onthult de line-up voor het tweede seizoen van LOL: Last One Laughing

LOL Last One Laughing seizoen twee line-up

Prime Video onthult de line-up voor het tweede seizoen van LOL: Last One Laughing

Welke comedians doen mee met LOL: Last One Laughing seizoen twee? Prime Video heeft de line-up voor het tweede seizoen van de serie onthuld.

LOL Last One Laughing seizoen twee line-up

Prime Video heeft de line-up voor het tweede seizoen van LOL: Last One Laughing, onthuld. De komische serie zal later dit jaar exclusief te zien zijn voor Prime- leden in Nederland en wereldwijd in meer dan 240 landen.

Arjan Ederveen, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Rick Paul van Mulligen, Nabil Aoulad Ayad, Bram Krikke en Anniek Pheifer maken hun opwachting in het nieuwe seizoen. Ruben van der Meer en Rayen Panday zijn als terugkerende gezichten uit op revanche. Presentatoren Philippe Geubels en Jeroom Snelders bestraffen opnieuw het kleinste lachje met een meedogenloze druk op de zoemer. Naast de tien comedians wordt de kijker in het tweede seizoen getrakteerd op enkele verrassende gastoptredens van oude bekenden die het de kandidaten extreem moeilijk maken.

Het eerste seizoen van de zesdelige comedy show, waarin tien toptalenten met elkaar in een ruimte worden opgesloten en de strijd aangaan om elkaar aan het lachen te krijgen, was de best bekeken Nederlandse Prime Video serie tot nu toe in Nederland. Het iconische liedje ‘Het Fluitlied’ van deelnemer Bas Hoeflaak maakte de meeste comedians aan het lachen en bereikte meer dan 17 miljoen mensen, nadat de video viraal ging op social media.

LOL: Last One Laughing seizoen 2 wordt geproduceerd door Amazon Studios, Warner Bros. International Television Production Nederland B.V. en BlazHoffski Productions.

In Nederland kennen Prime leden van amusement voor een abonnementsprijs van slechts € 2,99 per maand.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram