TRAILER: In nieuwe Netflix-film ‘They Cloned Tyrone’ botsen John Boyega, Teyonah Parris en Jamie Foxx op tegen overheidscomplot

They Cloned Tyrone trailer netflix

TRAILER: In nieuwe Netflix-film ‘They Cloned Tyrone’ botsen John Boyega, Teyonah Parris en Jamie Foxx op tegen overheidscomplot

In de nieuwe Netflix-film They Cloned Tyrone botsen John Boyega, Teyonah Parris en Jamie Foxx op tegen een overheidscomplot. Check de trailer!

De volgende grote hit van Netflix is op komst. Het gerucht ging eerder dat de film in 2020 zou uitkomen, maar wrd stopgezet vanwege Covid-19. Nu staat They Cloned Tyrone aan de vooravond van diens première, waarbij de film het regiedebuut markeert van Juel Taylor. De eerste officiële trailer is hier.

They Cloned Tyrone heeft een mooie cast, met John Boyega, Teyonah Parris en Jamie Foxx . Het trio volgt “een spoor van snode regeringssamenzweringen” in de hoop een humoristisch mysterie op te lossen.

In de eerste trailer van They Cloned Tyrone zien we de drie een ontvoering aanschouwen, wat hen naar een ondergronds laboratorium leidt met een tweede versie van Tyler Antonius. Personages Slick Charles, Yo-Yo en Tyrone proberen antwoorden te vinden terwijl ze werken aan het beëindigen van de onethische menselijke experimenten van de regering.

De cast bestaat verder uit Kiefer Sutherland, David Alan Grier, J. Alphonse Nicholson, Joshua Mikel en James Moses Black.

Bekijk de eerste trailer van de nieuwe film bovenaan. Vanaf 21 juli kun je het epische verhaal bekijken bij Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram