Multifunctionele themakleding voor mannen voor carnaval 2023

Multifunctionele themakleding voor mannen carnaval 2023

Multifunctionele themakleding voor mannen voor carnaval 2023

Zoek je naar tips voor carnaval outfits? Ga eens voor deze multifunctionele themakleding voor mannen tijdens carnaval 2023.

Multifunctionele themakleding voor mannen carnaval 2023

Mocht je stiekem al vooruitblikken op carnaval 2023 en je afvragen wat je ditmaal als outfit gaat inzetten, dan kan het lonen om bij de aanschaf van nieuwe themakleding voor mannen eens te denken aan multifunctionele outfits. Themakleding die je voor carnaval kunt gebruiken, maar ook voor andere feesten en gelegenheden. Wij hebben een aantal mooie tips!

Daar waar voldoende mensen ieder jaar dezelfde carnavalsoutfit uit de kast trekken, daar zijn er ook zat mensen die zich jaarlijks graag in iets nieuws steken. Wij behoren absoluut tot de laatste categorie feestvierders. Dat wil echter niet zeggen dat je maar blind moet kopen. Sterker nog, we raden je aan om slim in te kopen. Wat we hiermee bedoelen? Ga ditmaal voor multifunctionele themakleding voor mannen, zodat je het dragen van de outfit niet beperkt tot slechts één keer per jaar.

Peaky Blinders

Fan van de Netflix-serie Peaky Blinders? De echte Peaky Blinders outfit bestaat natuurlijk uit jaren 20 kleding. Deze typische kleding uit de jaren 20 heeft unieke kenmerken, zorgend voor zeer gave kostuums. Ga als Thomas Shelby en hul je in een stijlvol driedelig, inclusief pet. De mannen van toen droegen daaroverheen lange stoffen jassen, dus maak je outfit af en ga in stijl naar jouw Roaring 20’s-feestje of carnaval 2023.

Boeren

We bemoeien ons in de aanloop naar festiviteiten liever niet met politiek, maar de boeren zijn afgelopen jaar natuurlijk veelvuldig in het nieuws geweest. Of je nu voor of tegen bepaalde maatregelen bent, het valt niet te ontkennen dat de klassieke boer op zijn minst een figuur is die Nederland heeft gekenmerkt door de decennia heen. Een leuk idee is dan ook om komend carnaval te gaan voor een boerenkiel. De klassieke, traditionele blauwe boerenkiel is een soort overall, van goede kwaliteit en comfortabel. Heb je trouwens al een Peaky Blinders pet gekocht? Gebruik deze gerust voor je boerenoutfit. Multifunctioneel, zo’n accessoire!

Steampunk

Wat is Steampunk-kleding. Kan zijn dat je het hebt gemist, maar dit is een stijl die in opkomst is. Het verwijst naar een fantasy-stroming die bestaat uit een verzameling van tijden en invloeden. Een beetje Victoriaanse tijdperk hier, een deel Science Fiction daar, met heel veel kenmerken uit de industriële revolutie. Dit alles komt samen in Steampunk. Geïnspireerd op de tijd dat we nog stoommachines hadden, vinden we binnen deze stijl de mooiste creaties. Denk aan roestkleurige kostuums met sierlijke klokken, tandwielen en andere bronzen en metalen details en accessoires. Het mooie van deze themakleding voor mannen, is dat je het ook kunt gebruiken voor het Amerikaanse festival Burning Man, dat in de woestijn plaatsvindt en geheel in lijn ligt qua stijl. Inspiratie nodig? Check de Mad Max-films eens!

Disco

Disco ontstond in de jaren zeventig als dansgenre en bracht een complete subcultuur naar het stedelijke nachtleven van de Verenigde Staten. Het duurde niet lang voordat de rest van de wereld werd geïnfecteerd door de vrolijke en opzwepende discomuziek én kleding. Inmiddels zijn discomuziek en bijbehorende kleding een terugkomend thema voor carnaval en natuurlijk de discofeesten. Ga jij een avondje uit om te dansen op de verlichte dansvloer onder de discobal of ga je een carnavalstent in, dan mag discokleding niet ontbreken in jouw garderobe. Denk aan opvallende gilets die je gemakkelijk combineert met een kleurrijke blouse en klassieke flared broeken. Liever een volledig kostuum met 70′ print? Gewoon doen!

Welke multifunctionele themakleding voor mannen zie jij wel zitten voor carnaval 2023 en de andere feestjes?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram