FESTIVAL: Coachella kondigde line-up voor 2023 aan

coachella 2023 line-up

FESTIVAL: Coachella kondigde line-up voor 2023 aan

De Coachella 2023 line-up is bekend, met supersterren Frank Ocean, Bad Bunny en BLACKPINK als absolute gangmakers op de mainstage in Indio.

coachella 2023 line-up

Het Amerikaanse kunst- en muziekfestival Coachella heeft officieel de line-up voor 2023 aangekondigd, met Bad Bunny, BLACKPINK en Frank Ocean als headliners op het hoofdpodium in Indio, Californië.

Bad Bunny – Spotify’s meest gestreamde artiest in 2022 – zal na zijn optreden in 2019 voor de tweede keer de SoCal-show spelen. Hij is ook de allereerste artiest uit Latijns-Amerika die een headliner is. BLACKPINK verscheen ook voor het eerst op het festival in 2019, waardoor BLINK-fans gek werden. Je kunt dus nu al verwachten dat K-Pop-fans sterk aanwezig zullen zijn dit jaar. Dit is tevens direct de eerste keer dat artiesten van Aziatische afkomst Coachella zullen headlinen. Tot slot komt Frank Ocean eindelijk uit zijn schuilplaats en betreedt hij weer het Empire Polo Fields-podium. Na een optreden in 2012, maanden voordat Channel Orange werd uitgebracht, zal de eclectische artiest nu een van zijn grootste prestaties neerzetten en zal hij het weekend afsluiten.

Andere opvallende namen in de line-up zijn die van Calvin Harris, Metro Boomin, Kali Uchis, Gorillaz, Kaytranada, Rosalía, Pusha T, FKJ, Dominic Fike en Rae Sremmurd. Het is een diverse groep artiesten waar alle – meer dan 125.000 – fans dagelijks van kunnen genieten tijdens de driedaagse festiviteiten. Bekijk de volledige line-up hieronder.

Weekend 1 vindt plaats op 14-16 april en weekend 2 op 21-23 april. De voorverkoop begint op vrijdag 13/01 om 11.00 uur en er zijn nog een beperkt aantal tickets over voor beide weekenden. Vlieg jij binnenkort naar Californië voor deze Coachalla 2023 line-up?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Coachella (@coachella)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram