VIDEO: BRABUS pronkt met high-performance ‘Rocket Edition’ pick-up truck

BRABUS P 900 Rocket Edition

VIDEO: BRABUS pronkt met high-performance ‘Rocket Edition’ pick-up truck

De high-performance BRABUS P 900 Rocket Edition pick-up truck, op basis van de Mercedes-Benz AMG G63, is onthuld bij de Monaco Yacht Show.

BRABUS heeft zijn assortiment supercars uitgebreid met de BRABUS P 900 Rocket Edition. De pick-up truck, die tijdens de Monaco Yacht Show aan de wereld werd onthuld, is een “één van de tien”-model gemaakt op basis van een fabrieksverse Mercedes-Benz AMG G63.

Met een vermogen van 900 pk (662 kW) heeft de krachtige Rocket Edition een topsnelheid van 280 km/u. Het model heeft een op maat gemaakt vrachtwagenbed achter een cabine met vier zitplaatsen en bedkanten gemaakt van koolstof. De widebody-versie van het voertuig is voorzien van carbonwielen die zijn ontwikkeld in samenwerking met Continental voor een verhoogde look en straatklare prestaties.

BRABUS vergeleek de prestaties van de Rocket Edition met die van een sportwagen. De aluminium schroefsetophanging zorgt voor een lager zwaartepunt, waardoor de truck gemakkelijker te hanteren is en een sportievere rijervaring mogelijk is. Het bedrijf heeft ook het twin-turbosysteem geüpgraded met een eigen V8-motor, die een maximumkoppel van 1250 Nm produceert.

Exclusief voor de supercar gebruikte BRABUS een “Rocket Grey”-lakafwerking, terwijl de binnenkant is gemaakt van fijn zwart leer met felrode details.

Bekijk de BRABUS P 900 Rocket Edition hier. De auto kost € 649.638.

BRABUS P 900 Rocket Edition

BRABUS P 900 Rocket Edition

BRABUS P 900 Rocket Edition

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram