Eerste blik op de adidas YEEZY BOOST 700 “Hi-Res Red”

adidas YEEZY BOOST 700 "Hi-Res Red"

Eerste blik op de adidas YEEZY BOOST 700 “Hi-Res Red”

We hebben een eerste blik op de adidas YEEZY BOOST 700 “Hi-Res Red”. De nieuwe YEEZY 700 sneakers van Kanye West hadden nog nooit zo’n wilde kleur.

adidas YEEZY BOOST 700 "Hi-Res Red"

Hoewel de YEEZY BOOST 350 V2 gemakkelijk het meest productieve model is uit de schoenenlijn van Kanye West en adidas, kan men zeker stellen dat de adidas YEEZY BOOST 700 zijn meest invloedrijke is. Sinds de “Wave Runner” op de markt kwam, reageerde menig merk binnen de sneakerindustrie met hun eigen dad shoe; een trend die tot op de dag van vandaag is gebleven. In 2022 zal YEEZY zijn catalogus uitbreiden met meer kleurstellingen, waaronder deze adidas YEEZY BOOST 700 “Hi-Res Red” die net is opgedoken.

Afgaande op deze vroege afbeeldingen van het paar, is gemakkelijk te zeggen dat dit één van West’s wildste 700-kleurstellingen is die we ooit hebben gezien. Elementen van de eerder genoemde “Wave Runner” zijn hier aanwezig, zoals de effen zwarte suède overlays, flitsen van oranje en groenblauw op de tussenzolen, en de reflecterende hits, maar de rest van de sneakers zijn gemaakt met gedurfde kleurblokken. Hierdoor krijgt het zijn eigen persoonlijkheid. Achterpanelen en middenvoetsecties zijn beide bedekt met de titulaire tint, terwijl steenrode tonen verschijnen op de veters en teenboxen.

Houd ons in de gaten voor meer adidas YEEZY BOOST 700 “Hi-Res Red” releaseinfo.

adidas YEEZY BOOST 700 "Hi-Res Red"

adidas YEEZY BOOST 700 "Hi-Res Red"

Fotocredits: Ryivibes

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram