Eerste blik op veterloze adidas Yeezy Boost 700 MNVN “Phosphor”

adidas Yeezy Boost 700 MNVN “Phosphor” laceless

Eerste blik op veterloze adidas Yeezy Boost 700 MNVN “Phosphor”

We hebben een eerste blik op veterloze adidas Yeezy Boost 700 MNVN “Phosphor” laceless. Een subtiele aanpassing voor de bekende YEEZY sneakers.

adidas Yeezy Boost 700 MNVN “Phosphor” laceless

Sinds het debuut in februari 2020, is de adidas YEEZY BOOST 700 MNVN uitgebracht in een groot aantal kleurstellingen, en na meer dan twee jaar op de markt te zijn, is Kanye West klaar om het volgende hoofdstuk van de sneaker te intruceren. Dankzij IG-account @dondasplace hebben we een eerste glimp van wat lijkt op een veterloze adidas Yeezy Boost 700 MNVN “Phosphor”. Wat vind jij van deze laceless variant?

In plaats van de traditionele veters, maakt het bovenwerk nu gebruik van elastische banden om je voeten op hun plaats te houden. Het grootste deel van het bovenwerk is gestyled met een opwindende “Phosphor”-tint en wordt gecombineerd met reflecterende “700”-branding en synthetische zwarte overlays zoals de OG “Phosphor” colorway van het model uit 2020. Een andere ontwerpwijziging die hier is aangebracht, is dat de tussenzolen niet langer volledig zwart zijn en in plaats daarvan zijn voorzien van een geheel witte buitenkant met zwarte tonen die uit het loopvlak steken.

Stay tuned voor meer informatie over deze veterloze adidas Yeezy Boost 700 MNVN “Phosphor” release in de komende maanden.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram