Geruchten over ‘Grand Theft Auto VI’ claimen broer en zus in de hoofdrol

nieuwe Grand Theft Auto VI geruchten

Geruchten over ‘Grand Theft Auto VI’ claimen broer en zus in de hoofdrol

Nieuwe Grand Theft Auto VI geruchten claimen dat een broer en zus de hoofdrol zullen vertolken in de game. Ga jij GTA VI spelen na de release?

nieuwe Grand Theft Auto VI geruchten

Een leaker heeft gedeeld dat de hoofdrolspelers van Grand Theft Auto VI weleens een broer en zus-duo zou kunnen zijn. In vertaalde tweets die door @Matheusvictorbr op Twitter zijn gedeeld, gaat het hardnekkige gerucht.

Volgens dit onbevestigde GTA VI nieuws, zijn de broer en zus van elkaar gescheiden nadat hun ouders worden vermoord tijdens de proloog, die zich afspeelt in 2003. De game zal ook destructieve omgevingen bevatten en een veranderende kaart gebaseerd op het verloop van het verhaal. Ten slotte stelt de leaker tevens dat Rockstar Games de game zal gaan verkopen zodra het de GTA 6 releasedatum in 2024 definitief is.

Begin februari bevestigde Rockstar Games dat de volgende titel in de GTA-franchise eindelijk in ontwikkeling is. “Bij elk nieuw project dat we beginnen, is ons doel altijd om aanzienlijk verder te gaan dan wat we eerder hebben geleverd – en we zijn verheugd te kunnen bevestigen dat de actieve ontwikkeling voor de volgende inzending in de Grand Theft Auto-serie in volle gang is”, zo schreef het videogame in zijn meest recente online persbericht. “We kijken ernaar uit om meer te delen zodra we klaar zijn, dus houd de Rockstar Newswire in de gaten voor officiële details.”

Bekijk de tweets hieronder en blijf op de hoogte voor officiële GTA VI informatie en meer Grand Theft Auto VI geruchten.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram