Rockstar bevestigt dat ‘Grand Theft Auto VI’ in ontwikkeling is

Rockstar bevestigt Grand Theft Auto VI

Rockstar bevestigt dat ‘Grand Theft Auto VI’ in ontwikkeling is

Rockstar bevestigt dat Grand Theft Auto VI in ontwikkeling is. De nieuwe GTA VI zou zijn releasedatum al in 2023 kunnen hebben.

Rockstar bevestigt Grand Theft Auto VI

Het is bijna negen jaar geleden dat Rockstar Games Grand Theft Auto V uitbracht, en fans van de gamefranchise vragen zich al jaren af wanneer het langverwachte vervolg tot leven zal komen. Hoewel er nog geen officiële releasedatum is aangekondigd, kunnen we nu opgelucht ademhalen, aangezien Rockstar heeft bevestigd dat de volgende Grand Theft Auto-game zich momenteel in het ontwikkelingsproces bevindt.

“Bij elk nieuw project dat we beginnen, is ons doel altijd om aanzienlijk verder te gaan dan wat we eerder hebben geleverd – en we zijn verheugd te kunnen bevestigen dat de actieve ontwikkeling voor de volgende inzending in de Grand Theft Auto-serie in volle gang is”, schreef het videogamebedrijf in zijn meest recente online persbericht. “We kijken ernaar uit om meer te delen zodra we klaar zijn, dus houd de Rockstar Newswire in de gaten voor officiële details.”

Er is nog geen releaseinfo omtrent wanneer de game daadwerkelijk zal worden uitgebracht, maar vroege berichtgeving meldt dat het spel tussen 2023 en 2024 op de markt zou kunnen komen. Bovendien heeft Rockstar de officiële titel van de game nog niet aangekondigd, maar vanwege het feit dat de eerste vijf hoofdgames in de serie in numerieke volgorde zijn benoemd, is het waarschijnlijk dat deze trend zich zal voortzetten. Houd ons in de gaten voor meer Grand Theft Auto VI nieuws en GTA VI releaseinfo.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram