Nieuw ‘GTA 6’-bericht werpt licht op mogelijke releasedatum

GTA 6 releasedatum nieuws

Nieuw ‘GTA 6’-bericht werpt licht op mogelijke releasedatum

Meer duidelijkheid over de GTA 6 releasedatum lijkt naar voren te komen in nieuwe berichten. En de lanceringsdatum van GTA VI lijkt dichterbij dan verwacht.

GTA 6 releasedatum nieuws

Er zijn nieuwe berichten opgedoken die wijzen op een mogelijke releaseperiode voor de langverwachte Grand Theft Auto 6 van Rockstar Games.

Volgens de Franse journalist Chris Klippel van Rockstar Mag heeft Rockstar Games nu “een belangrijke stap in de ontwikkeling van GTA 6” bereikt en zal de ontwikkeling in een stroomversnelling komen. Dit betekent dat een nieuwe aankondiging van de ontwikkelaar later dit jaar wordt verwacht, hoogstwaarschijnlijk met eerste beelden.

Hoewel het bedrijf tot nu toe heeft gezwegen over een beoogde releasedatum, voegde Klippel eraan toe dat de game waarschijnlijk al in 2024 zal verschijnen, verwijzend naar de releasetijdlijnen van de twee laatste titels van Rockstar: GTA 5 en Red Dead Redemption 2. Beide games werden twee jaar na hun eerste aankondiging gelanceerd, en gezien de negen jaar sinds de laatste editie van GTA, zou het niet zo verwonderlijk zijn dat de GTA 6 releasedatum in 2024 kan worden aangemerkt in de kalender.

Natuurlijk heeft Rockstar zelf op dit moment nog niets officieels aangekondigd, dus het is altijd goed om dit soort berichten met een korreltje zout te nemen en updates van de ontwikkelaar in de gaten te houden.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram