KAARTSPEL: Bij het nieuwe en spraakmakende ‘Immunowars’ bestrijd je elkaar met ebola, HIV en Covid-19

immunowars kaartspel recensie kopen

KAARTSPEL: Bij het nieuwe en spraakmakende ‘Immunowars’ bestrijd je elkaar met ebola, HIV en Covid-19

Infecteer je vrienden met ebola, salmonella, HIV en Covid19 in ImmunoWars: Het Meest Infectueuze Kaartspel. Zou jij dit gezelschapsspel durven spelen?

Het meest infectueuze kaartspel ter wereld is uitgebracht en is ontwikkeld door Nederlanders. Nee, het is niet uit een lab ontsnapt, maar het is wel degelijk aanstekelijk. Infecteer je vrienden met virussen en bacteriën. Bescherm jezelf met gasmaskers, medicijnen, revolutionaire gentechnologie en een sterk immuunsysteem. Misleid en manipuleer je tegenstanders door over ze heen te niezen, hun organen te stelen, infecties te muteren en veel meer. Na 2.5 jaar ontwikkeling, waaronder een succesvolle Kickstarter campagne in de zomer van 2021, kun je eindelijk ImmunoWars bestellen.

Of dit spel te vroeg komt na de wereldwijde pandemie en diens invloed op de samenleving? Misschien. Het spel is echter wel spraakmakend, kent een meer dan ludiek randje en, zeg nou eerlijk, niemand klaagt bij een spel als Dokter Bibber of gewelddadige games zoals Grand Theft Auto. Nou ja, niet genoeg in ieder geval om de stekker eruit te trekken. In dat kader zien we ImmunoWars absoluut gespeeld worden tijden borrelavonden met je beste vrienden!

Wek je innerlijke gestoorde wetenschapper op en ontketen een biooorlog op je vrienden in dit virale bordspel uit Nederlandse kweekvijver. Een avondje zwartgallige humor gegarandeerd.

Gezellig met vrienden om tafel

Twee jaar pandemie heeft de wereld doen realiseren dat fysiek sociaal contact met kennissen en vrienden niet vervangen kan worden door digitale borrels en videocalls. ImmunoWars, ontwikkeld door 2 Leidse studenten, brengt jullie samen voor wat ouderwetse gezelligheid en kan gespeeld worden met 2-6 spelers (minimumleeftijd 16+).

immunowars kaartspel recensie kopen

Je hebt geen achtergrond in biologie of chemie nodig om je tegenstanders het onderspit te laten delven – al zullen de immunologen en virologen onder ons gelijk veel oude bekenden tegenkomen. Houd je van strategische spellen, of ben je de grapjas binnen je vriendenkring? ImmunoWars biedt je dit en meer, waarbij je jouw eigen speelstijl kan ontwikkelen en elk potje verrassend en fris aanvoelt.

Mysterieuze virussen in de toekomst

Naast het ImmunoWars basisspel, dat uit 108 unieke kaarten bestaat, is ook de STD Booster Pack ontwikkeld. Dit NSFW-uitbreidingspakket verrijkt je ImmunoWars ervaring met een extra laag aan zwarte humor en neemt je mee diep in de wereld van SOA’s, bestaand uit 32 nieuwe kaarten, waaronder herpes, simplex, syfilis, (gebroken) condooms en de beruchte walk of shame. Daarnaast zijn er meerdere andere uitbreidingspakketten in ontwikkeling, die je enerzijds kan toevoegen aan het deck van je basisspel, maar anderzijds ook compleet nieuwe game mechanics toevoegen. De thema’s hiervan blijven nog even een verrassing.

immunowars kaartspel recensie kopen

 

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ook nog eens 15% korting op je 1e bestelling! Ook wordt er gewerkt aan een toekomstige augmented reality (AR) versie van het fysieke kaartspel (stel je voor dat er levensgrote virussen boven de tafel zweven en je vijanden aanvallen), alsmede een digitale app-versie voor de echte videogamers, om zo de nieuwste innovaties op het gebied van gaming en entertainment aan te bieden tot aan ver voorbij de horizon.

Sluit jij je aan bij de duivelse Mr. Black in de ontwikkeling van nieuwe, dodelijke bio wapens, of bij de nobele Mr. White, die met medische wetenschap de wereld wilt behoeden voor nieuwe pandemieën? Heb jij het winnaars-DNA om deze strijd te winnen? Wees voorzichtig, maar ga de strijd aan.

kaartspel ImmunoWars

1 Comment

  • Daniel
    29 maart 2022

    Super tof! Ik hou echt van dit soort spellen! Direct besteld, bedankt Mannenstyle!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram