FIFA 23 zal voor het eerst cross-play toestaan

FIFA 23 krijgt cross-play

FIFA 23 zal voor het eerst cross-play toestaan

FIFA 23 zal voor het eerst cross-play toestaan, waardoor spelers op PC, Playstation en Xbox samen met elkaar online kunnen spelen.

FIFA 23 krijgt cross-play

Volgens gameschrijver Tom Henderson zal FIFA 23 voor de allereerste keer een groot aantal nieuwe updates ontvangen, waaronder cross-play voor PC, Playstation en Xbox in alle spelmodi.

De Hypermotion-technologie voor de game zal tevens aanzienlijke verbeteringen ondergaan, aangezien het ontwikkelingsteam niet langer vertrouwt op Xsens-pakken voor motion capture, maar in plaats daarvan stadioncamera’s gebruikt om animaties te genereren van geavanceerde wedstrijdbeelden. Door de wijziging kan het team in één seizoen “100 keer” meer gegevens vastleggen dan ooit tevoren.

FIFA 23 zal ook voor het eerst zowel heren- als dameswereldbekers bevatten, met een uitbreiding van partnerschapsovereenkomsten in grote competities.

Hoewel eerder werd gemeld dat EA Sports een handelsmerk heeft geregistreerd voor “EA Sports F.C.” en mogelijk zijn samenwerking met FIFA binnenkort beëindigen, lijkt de volgende FIFA 23-titel de naam nog minstens een jaar te behouden. Andere geruchten lijken te suggereren dat FIFA 23 en toekomstige releases een free-to-play-model kunnen aannemen, hoewel EA Sports dit nog moet bevestigen.

FIFA 23 komt ergens eind september uit. Blijf op de hoogte via ons voor meer updates.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram