Bandit9 Motors onthult futuristische Supermarine

Bandit9 Supermarine motor

Bandit9 Motors onthult futuristische Supermarine

De futuristische Bandit9 Supermarine heeft een 7075 aluminium chassis, Brembo 4-zuigerremmen, een custom LED-display en meer.

Bandit9 Supermarine motor

Als het gaat om het ontwerpen van innovatieve, krachtige en elegant ogende motoren, dan zijn er waarschijnlijk weinig die het beter doet dan Bandit9, een in Saigon gevestigd motormerk geleid door Daryl Villanueva. Na enkele opvallende creaties van het merk, zoasl L-Concept, de Odyssey en de Dark Side, is nu officieel de nieuwste motor onthuld: de Supermarine.

Vanuit een ontwerpperspectief heeft de Vietnamese motorfietsentiteit de futuristisch ogende machine gevormd met een body die het uiterlijk van springende Mobula Rays nabootst, en het frame is zo gemaakt dat het een koraalrif nabootst. Enkele van de meest opvallende kenmerken om hierbij op te wijzen zijn het chassis dat is gevormd met een 7075 aluminium constructie, die extreem licht en duurzaam is, er gegoten aluminium lichtmetalen wielen aanwezig zijn en een custom LED-display is ingepast. Er zijn twee variaties van de motor: de Stealth Class of de Carbon Class, waarvan de laatste de luxere versie is met een 6-versnellingsbak, titanium 2 in 2 uitlaten en iets meer koppel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bandit9 Motors (@bandit9_)

Je kunt hier meer informatie over de motor vinden. Houd er rekening mee dat alle Bandit9-motoren op bestelling worden gemaakt.

Bandit9 Supermarine motor

Bandit9 Supermarine motor

Post a Comment

#Volg ons op Instagram