Dit zijn de belangrijkste aankondigingen van Apple’s Unleashed Event

Apple Unleashed Event Belangrijkste nieuws releases

Dit zijn de belangrijkste aankondigingen van Apple’s Unleashed Event

De grootste aankondigingen van het Apple Unleashed Event op een rij, inclusief de nieuwe MacBook Pro-serie, AirPods-updates en kleurrijke HomePod-mini’s.

Apple Unleashed Event Belangrijkste nieuws releases

Apple heeft verschillende nieuwe updates voor zijn bestaande AirPods-, HomePod mini– en MacBook Pro-line-series onthuld tijdens zijn Apple Unleashed-evenement in Cupertino, Californië.

Hier zijn alle grootste aankondigingen van de grote technische conferentie:

1. Apple onthulde zijn derde generatie AirPods met ruimtelijke audio en een strakke nieuwe look

De nieuwste AirPods-update komt met een geheel nieuw ontwerp, uitgerust met een nieuwe driver met lage vervorming die krachtige bas en heldere hoge frequenties levert. De draadloze oordopjes ondersteunen ruimtelijke audio, wat een driedimensionale meeslepende luisterervaring biedt voor zowel surround-sound muziek als video’s. Door de kracht van de H1-chip te combineren met een nieuw akoestisch systeem, gebruiken de nieuwe AirPods computationele audio om geluid van hoge kwaliteit te produceren met Adaptive EQ.

Bovendien hebben de nieuwe AirPods een verbeterde kwaliteit voor FaceTime-oproepen en de mogelijkheid om meldingen via Siri aan te kondigen.

De derde generatie AirPods kunnen vandaag worden besteld voor € 199 op de website van Apple. De audio gadget ligt vanaf dinsdag 26 oktober in de winkels.

Lees hier meer.

Apple Unleashed airpods 3

2. Het MacBook Pro-assortiment is volledig vernieuwd, samen met de krachtige nieuwe M1 Pro- en M1 Max-chips

De nieuwe MacBook Pro wordt geleverd in 14-inch of 16-inch modellen en kan verder worden aangepast met de nieuwe M1 Pro- of M1 Max-chip. De hardware van de computer is bijgewerkt met een Liquid Retina XDR-display, een 1080p FaceTime HD-camera, betere audiosystemen en een breder scala aan poorten — waaronder drie Thunderbolt 4-poorten, een SDXC-kaartsleuf, een HDMI-poort en een verbeterde hoofdtelefoonaansluiting — voor een betere connectiviteit.

De nieuwe chips zijn echter de ster binnen de MacBook Pro-updates en bieden tot 70% snellere CPU-prestaties en tot vier keer snellere GPU-prestaties in vergelijking met de M1-chip, en dat terwijl ze minder stroom verbruiken. Beide chips bieden een 16-core Neural Engine voor versnelling van machine learning op het apparaat en verbeterde cameraprestaties, een nieuwe weergave-engine om meerdere externe schermen mogelijk te maken en Apple’s aangepaste beeldsignaalprocessor, samen met de Neural Engine.

De nieuwe 14- en 16-inch MacBook Pro-modellen zijn vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order en zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 26 oktober. Het 14-inch model begint bij € 2.249, terwijl de 16-inch begint bij € 2.749.

Lees hier meer.

Apple Unleashed macbook pro m1 max chip

3. Apple heeft een Apple Music Voice Plan-abonnement van € 4,99 per maand geïntroduceerd

Het nieuwe abonnement voor Apple Music is ontworpen rondom de Siri-stemassistent en geeft abonnees toegang tot de servicecatalogus van ongeveer 90 miljoen nummers.

Eenmaal geabonneerd, kunnen gebruikers muziek aanvragen op alle Siri-compatibele apparaten, inclusief HomePod mini, AirPods, iPhone of elk ander Apple-apparaat, en bij gebruik van CarPlay.

Het Apple Music Voice Plan-abonnement zal later dit najaar beschikbaar zijn in 17 landen en regio’s, waaronder Australië, Oostenrijk, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, India, Ierland, Italië, Japan, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Spanje, Taiwan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het kost € 4,99 per maand.

Lees hier meer.

Apple Unleashed apple music voice plan

4. Apple verwelkomt kleurrijke nieuwe toevoegingen aan zijn HomePod mini-reeks

De populaire HomePod mini is geüpdatet in drie nieuwe kleuren: geel, oranje en blauw, met bijpassende kabels en de knoppen van het apparaat in matchende kleuren.

Gebruikers kunnen de audio van hun telefoon nu overdragen naar de HomePod mini door hun iPhone dicht bij het apparaat te houden.

De HomePod mini is vanaf november verkrijgbaar in deze nieuwe kleuren voor € 99.

Lees hier meer.

Welk van deze Apple Unleashed-nieuwtjes spreekt jou het meest aan?

Apple Unleashed nieuws

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram