Aankomende Apple iPhone SE 3 wordt in het voorjaar van 2022 verwacht

iPhone SE 2022

Aankomende Apple iPhone SE 3 wordt in het voorjaar van 2022 verwacht

De aankomende iPhone SE 3 van Apple wordt ergens in het voorjaar van 2022 verwacht. De nieuwe iPhone SE 2022 zou met het design van de XR komen.

iPhone SE 2022

Vooruitkijkend op de volgende generatie iPhone SE, is het nu de verwachting dat de derde versie van de budgettelefoon van Apple begin 2022 zal worden uitgebracht.

Volgens berichtgeving, komt in serieuze geruchten naar voren dat de iPhone SE 3 tijdens of rondom het lenteseizoen wordt uitgebracht. In tegenstelling tot zijn voorganger die het ontwerp van de iPhone 8 leent, zal de nieuwe SE-uitvoering het exterieurontwerp van de iPhone XR uit 2018 overnemen, uitgerust met een 6,1-inch display, inkeping aan de voorkant, 5G-connectiviteit en de A15-chip. De touch ID-knop wordt vervangen door een vingerafdrukscanner aan de zijkant, terwijl er ook Face ID-herkenning komt.

Geruchten suggereren tot slot dat de prijs van de iPhone SE 3 iets boven de $ 400 zal liggen, vergelijkbaar met de tweede generatie. In Nederland ging de oorspronkelijke vanafprijs van de SE richting de € 500.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram