Deze prosecco was tijdens de Motul TT Assen MotoGP Grand Prix de officiële winnaarsbubbel

SOLATIO Prosecco Spumante TT Assen MotoGP

Deze prosecco was tijdens de Motul TT Assen MotoGP Grand Prix de officiële winnaarsbubbel

Welke prosecco was tijdens de Motul TT Assen MotoGP Grand Prix de officiële winnaarsbubbel op het podium? Maak kennis met de SOLATIO Prosecco Spumante.

SOLATIO Prosecco Spumante TT Assen MotoGP

Men vraagt zich vaak af welke mooie flessen met bubbels winnaars van racesportevenementen toch leegspuiten op het podium. En dit jaar, tijdens de Motul TT Assen MotoGP Grand Prix, was dit een hele fijne prosecco, zo weten wij. De SOLATIO Prosecco Spumante DOC Extra Dry om precies te zijn. De MotoGP-kampioenen van 2021 vierden hun goede afloop met een reusachtige Jeroboam (3 liter) van deze delicate prosecco, die nu ook verkrijgbaar is bij Albert Heijn.

Onlangs nog werden de heuvels van Prosecco gekenmerkt als Unesco Werelderfgoed, en eind konden de winnaars van ’s werelds meest populaire motorrace hun podiumplaatsen vieren en proosten met deze Italiaanse bubbel.

Dit partnership is tot stand gekomen in samenwerking met het officiële Prosecco DOC Consortium en MotoGP, waarbij de samenwerking moet bijdragen aan de verdere wereldwijde groei van liefhebbers van één van paradepaardjes van Italië op het gebied van wijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Racesport.nl (@racesport.nl)

SOLATIO Prosecco Spumante

De SOLATIO Prosecco Spumante is een wijn met fijne en aanhoudende bubbel, delicate en frisse aroma’s, vol fruitige en bloemige tonen, en heeft een smaak die verfrissend, fruitig en levendig is.

Het merk SOLATIO is opgericht in 2014 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de meest verkochte Prosecco’s van Nederland. Het is een merk van wijnimporteur Vinites en wordt gemaakt in samenwerking met het Italiaanse Viticoltori Ponte, uit de provincie Treviso. De wijnmakers van het merk werken samen met een groep van 1.000 families van wijnboeren, die gezamenlijk meer dan 3.000 hectare aan wijngaarden bezitten. Een ambachtelijk product dat niet voor niets goed in de smaak valt bij menigeen.

De Prosecco’s en overige mousserende wijnen van SOLATIO zijn in Nederland en België exclusief verkrijgbaar in de winkels van Albert Heijn en via ah.nl/ah.be. De SOLATIO Prosecco Spumante 750ml heeft een verkoopprijs van € 6,65.

SOLATIO Prosecco Spumante TT Assen MotoGP

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram