BMW onthult futuristische CE 04 elektrische stadsscooter

BMW CE 04 elektrische scooter bmw motorrad

BMW onthult futuristische CE 04 elektrische stadsscooter

De BMW CE 04 elektrische scooter is de nieuwste futuristische stadsscooter door BMW Motorrad.Vorig jaar onthuld, wordt de BMW-scooter nu werkelijkheid.

BMW’s geheel nieuwe CE 04 elektrische scooter wordt officieel geproduceerd. Vorig jaar onthuld op BMW’s #NEXTGen 2020-evenement, werd het futuristische stadsscooterconcept gepresenteerd als een gestroomlijnd stadsforens voor gebruik op korte afstanden.

Nu het definitieve ontwerp bekend is, maken nieuw onthulde details dit werkelijk tot een veelbelovende elektrische tweewieler. De CE 04 heeft een vermogen van 31 kW (42 pk), een 0 – 50 km/u-tijd van 2,6 seconden, een actieradius van ongeveer 130 kilometer en een oplaadtijd van 4 uur en 20 minuten – gereduceerd tot 1 uur en 40 minuten bij gebruik van een snellader. Om de scooter stabiel te houden is er een stalen hoofdframeconstructie uit één stuk, ASC (Automatic Stability Control), DTC (Dynamic Traction Control) en rij-instellingen voor eco, regen en droge wegen. Er is ook ABS aanwezig.

Buiten de prestatiespecificaties is de BMW CE 04-scooter ook geschikt voor de moderne stedelijke wereld met een groot 10,25-inch TFT-kleurenscherm, krachtige LED-verlichting, ruime opbergruimte voor niet alleen je helm, maar tevens voor zaken als kleine tassen en koffers, en een speciaal geventileerd oplaadcompartiment voor mobiele telefoons met een USB-C-poort.

Hoewel deze scooter er best cool uitziet, is het prijskaartje van € 12.650 misschien wel een beetje te veel voor de gemiddelde stadsforens.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BMW Motorrad (@bmwmotorrad)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram