Je kunt binnenkort een F-15-straaljager besturen in ‘Microsoft Flight Simulator’

microsoft flight-simulator - f-15 fighter jet straaljager- dc designs

Je kunt binnenkort een F-15-straaljager besturen in ‘Microsoft Flight Simulator’

Je kunt binnenkort een F-15-straaljager besturen in Microsoft Flight Simulator, dankzij DC Designs. Speel jij de vliegsimulator thuis?

Fans van Microsoft Flight Simulator zullen blij zijn om te vernemen dat er binnenkort een F-15 in de game kan worden bestuurd. De nieuwe straaljagerssimulatie is gemaakt door een team van externe ontwikkelaars genaamd DC Designs, dat momenteel een release-venster heeft gepland in januari voor de add-on.

Afgezien van de standaard vierde generatie F-15 , zijn er vier varianten waaruit je kunt kiezen: de F-15C, de F-15D, de F15-E (Strike Eagle) en de F-15I van de Israel Defense Force.

Naast het besturen van de jet, kunnen spelers ook het type munitie-uitrusting selecteren, hoewel er tot nu toe geen indicatie is dat je ook daadwerkelijk deze munitie kunt afvuren. Een andere beperking van het spel heeft betrekking op de snelheid van het vliegtuig. De F-15 kan namelijk snelheden bereiken tot Mach 2,5, wat ongeveer 3.219 km/u is, en de game heeft een ingebouwde barrière die je ervan weerhoudt deze snelheden te bereiken. Dit betekent dat je die barrière zult moeten uitschakelen voor de volledige ervaring.

Bekijk de video van het vliegtuig in actie bovenaan en volg de releasedatum van de F-15 op Just Flight.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram