Samsung introduceert ultrastrakke OLED-laptop “BLADE BEZEL”

Samsung OLED laptop "BLADE BEZEL"

Samsung introduceert ultrastrakke OLED-laptop “BLADE BEZEL”

Samsung heeft een ultrastrakke OLED-laptop onthuld. De nieuwe Samsung OLED laptop “BLADE BEZEL” heeft een 1mm-dik scherm.

Samsung heeft het doek getrokken van een gloednieuwe laptop die het oppervlak maximaliseert en het gewicht minimaliseert. De luxe en ultradunne laptop, die tijdens CES 2021 werd geïntroduceerd, heeft de OLED-schermtechnologie van de techgigant gebruikt om deze prestatie mogelijk te maken.

De laptop is geïntroduceerd als “BLADE BEZEL” vanwege zijn ultradunne ontwerp. Het heeft een ‘onzichtbare’ UPC (camera onder het paneel) die in het scherm is ingebouwd en wordt geleverd met een scherm-tot-lichaamsverhouding van 93 procent – een toename van acht procent ten opzichte van wat we normaal zien bij traditionele Samsung-laptops. Bovendien is “BLADE BEZEL” ongeveer 50 procent dunner dan conventionele laptops, waarbij de breedte is teruggebracht van 2,1 mm naar 1 mm. Dit gegeven maakt deze laptop tot een van de lichtste laptops in de Samsung-catalogus en maakt ‘m ongeveer 30 procent lichter dan de meeste laptops op de markt – ongeveer 50 gram.

Bekijk de nieuwe Samsung OLED-laptop “BLADE BEZEL”, onthuld op CES 2021, bovenaan.

Samsung OLED laptop "BLADE BEZEL"

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram