Apple lanceert met “AirPods Max” haar eerste over-ear headphones

Apple AirPods Max kopen

Apple lanceert met “AirPods Max” haar eerste over-ear headphones

Apple lanceert met de AirPods Max haar eerste over-ear headphones. Ga jij de nieuwe koptelefoon van Apple kopen deze maand?

Apple AirPods Max kopen

Apple heeft de evolutie van zijn immer populaire AirPods en AirPods Pro voortgezet met de aankondiging van de geheel nieuwe AirPods Max. De nieuwe draadloze koptelefoons combineren een aantal klassieke AirPods-functionaliteiten met een nieuw over-ear design.

De belangrijkste kenmerken van de AirPods Max zijn onder meer een aangepast akoestisch ontwerp, adaptieve EQ, actieve ruisonderdrukking, transparantiemodus en ruimtelijke audio. De koptelefoon zelf is verbonden met een gebreide mesh-kap die de hoofdband overspant, waardoor het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld en de druk op de drager wordt verminderd.

Een ander hoogtepunt is de batterijduur van de AirPods Max, met 20 uur audio, spreektijd of filmweergave. De Smart Case die bij de hoofdtelefoon wordt geleverd plaatst de headphones in een ultralage energiestatus, waardoor de levensduur van de batterij behouden blijft. De AP Max worden uitgebracht in vijf verschillende kleuren, waaronder “Space Gray”, “Silver”, “Sky Blue”, “Green” en “Pink”.

Bij de lancering van het nieuwe project zei Apple senior vice president Worldwide Marketing Greg Joswick: “AirPods zijn de populairste hoofdtelefoons ter wereld, geliefd vanwege hun moeiteloze installatie, ongelooflijke geluidskwaliteit en iconisch ontwerp. Met AirPods Max brengen we die magische AirPods-ervaring naar een verbluffend over-ear ontwerp met hifi-audio. Het aangepaste akoestische ontwerp, gecombineerd met krachtige H1-chips en geavanceerde software, stelt AirPods Max in staat om computationele audio te gebruiken om draadloos de ultieme persoonlijke luisterervaring te leveren.”

De geheel nieuwe AirPods Max van Apple is nu te bestellen via de Apple webwinkel – kost € 629  – en zal op 15 december officieel worden uitgebracht. Wie nu bij Apple bestelt krijgt een gratis persoonlijke inscriptie.

AirPods Max apple

AirPods Max apple

AirPods Max apple

AirPods Max apple

AirPods Max apple

Post a Comment

#Volg ons op Instagram