Bang & Olufsen’s nieuwe Beovision Contour TV is prachtig, maar prijzig

Bang & Olufsen Beovision Contour TV

Bang & Olufsen’s nieuwe Beovision Contour TV is prachtig, maar prijzig

De nieuwe Bang & Olufsen Beovision Contour TV is onthuld en wordt vergezeld door de Beovision Eclipse 2e Generatie en stand voor de Beovision Harmony.

Bang & Olufsen Beovision Contour TV

Bang & Olufsen is vooral bekend om zijn audioapparatuur en design televisies. Zo bracht hun nieuwste technologie ons dit jaar op het gebied van geluid onder meer de M95 Headphones en Daniel Arsham x Beoplay A9 Speaker. De Deense ontwerpers hebben nu de schijnwerpers weer op hun luxe tv’s geplaatst door de nieuwe Beovision Contour te introduceren, evenals een bijgewerkte Beovision Eclipse 2e generatie en een gemotoriseerde standaard voor de vlaggenschip Beovision Harmony TV.

De nieuwe Beovision Contour TV is officieel de instap-tv van Bang & Olufsen, maar dat doet niks af aan de gebruikelijke norm van het merk. We zeggen weliswaar “instapmodel”, maar de tv kost in feite € 5.599, meer dan de televisiemerken bij de gemiddelde burger. Voor die prijs krijg je echter naast een naast een scherm van 48″ ook een voortreffelijk ontwerp en een televisie die dienst doet als eyecatcher binnen het interieur. Het design is bedoeld als een alles-in-één tv-muziekentertainmentervaring, waarbij de soundbar eruitziet alsof deze op natuurlijke wijze uit de onderkant van het scherm komt.

Bang & Olufsen introduceert ook de tweede generatie Beovision Eclipse in zowel 55″ als 65″ schermformaten. Het biedt de nieuwste LG OLED GX-schermtechnologie voor een helder en eersteklas scherm, en heeft een nieuw geluidscentrum met een geïntegreerde en krachtige driekanaals stereo-installatie. Dit nieuwe model kost rond de € 9.955.

Bang & Olufsen Eclipse 2e Generatie

Het bijgewerkte tv-portfolio van Bang & Olufsen wordt afgerond met de Beovision Harmony van zo’n € 18.000 en met houten sierlijsten. Het is een gigant van een tv met 65″ of 85″, en hij wordt nu geleverd met een gemotoriseerde standaard, wat zorgt voor een nog meer meeslepende kijkervaring.

Bekijk alle drie de tv’s hieronder en koop de Beovision Contour en Eclipse nu bij Bang & Olufsen-winkels en online. De upgrades van de Beovision Harmony zijn nu ook beschikbaar in 65-inch vorm.

Bang & Olufsen Beovision Harmony

Post a Comment

#Volg ons op Instagram