De $250 kostende fles tequila van Tesla is al uitverkocht

tesla tequila kopen elon musk release review smaak

De $250 kostende fles tequila van Tesla is al uitverkocht

Had jij de nieuwe fles Tesla Tequila al gespot De flesjes 100% de agave tequila añejo van Tesla kosten $250 per stuk en zijn nu al uitverkocht.

tesla tequila kopen elon musk release review smaak

Fans van Elon Musk’s Amerikaanse bedrijf voor elektrische voertuigen en schone energie kunnen nu een tequila van het merk Tesla kopen. Althans, voor het weekend werd bekend dat de flessen – die overigens echt eyecatchers zijn – beschikbaar zijn voor pre-order. Inmiddels vermeldt de website “Out of Stock”.

Tesla Tequila kwam voor het eerst naar voren in april 2018 in Musk’s April Fool’s Day-grap, waarin hij ‘out’ was gegaan tegen een Tesla Model 3, omringd door ‘Teslaquilla’-flessen en met een kartonnen bord met de tekst’ bankwupt ‘. Later dat jaar diende Tesla officieel een aanvraag in bij het U.S. Patent and Trademark Office voor het handelsmerk “Teslaquila”. Nu is de spirit werkelijkheid.

Voor nu alleen verkrijgbaar in geselecteerde staten van de VS, is de 40% ABV-spirit premium 100 procent de agave tequila añejo van duurzaam geproduceerde hoogland- en laaglandagaves, gerijpt in Franse eikenhouten vaten. Geproduceerd door Nosotros Tequila, heeft de tequila een neus van droog fruit en lichte vanille, met een uitgebalanceerde afdronk van kaneelpeper. De gelimiteerde batch drank wordt geleverd in een handgeblazen glazen fles van 750 ml in de vorm van het symbool voor elektrische lading.

Tesla Tequila, geprijsd op $ 250, moet beschikbaar zijn in de webshop van Tesla en de levering begint eind 2020. Het is onduidelijk of de reeds uitverkochte serie wordt aangevuld en tevens buiten de VS zal worden verkocht.

tesla tequila kopen elon musk release review smaak

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram