Wat zijn Flavourtec liquids en waarom moet jij ze overwegen?

Flavourtec liquids e-sigaret vapen

Wat zijn Flavourtec liquids en waarom moet jij ze overwegen?

De e-sigaret, geschikt voor vapen, is populair en een mooi alternatief voor roken. Maar wat zijn Flavourtec liquids en waarom moet jij ze overwegen?

Flavourtec liquids e-sigaret vapen

Het dampen van een e-sigaret, ook wel vapen genoemd, is grotendeels populair geworden omdat het een minder schadelijk alternatief is voor mensen die rookwaar met nicotine roken. Het is algemeen bekend dat het roken van gewone sigaretten dodelijk kan aflopen, dus het lijdt geen twijfel dat het stoppen met roken een van de beste keuzes is die je in het kader van je gezondheid kunt doen. Om dit gemakkelijker te maken rookt men, al dan niet tijdelijk, de e-sigaret.

Cold turkey stoppen met een verslavend middel is niet altijd even gemakkelijk voor het brein. Afbouwen met behulp van een alternatief is zodoende een interessante optie. E-sigaretten zijn in feite apparaatjes die werken door het opwarmen van een vloeistof tot een aerosol die je vervolgens inademt. In tegenstelling tot de gewone sigaret, levert de e-sigaret met nicotine deze stof – die uit tabak wordt gewonnen – af zonder het verbrandingsproces. De keuze aan e-sigaretten en e-liquids is enorm, zoals ook het populaire Flavourtec.

Het verhaal achter Flavourtec

Flavourtec is een van oorsprong Poolse leverancier en producent van e-liquids van zeer goede kwaliteit. Het productieproces is uitgebreid getest en het goede kwaliteitssysteem heeft de fabrikant inmiddels de felbegeerde ISO:9001-certificering opgeleverd. Dit houdt in dat je volledig kunt vertrouwen op de kwaliteit van de e-liquids van dit merk. Omdat de markt voor vapen blijft groeien, was het voor Flavourtec nodig om niet alleen in Oost-Europa, maar ook in West-Europa een belangrijke marktspeler te worden. Met een eigen vestiging in de Benelux en de overname van het Duitse GermanFlavours, heeft Flavourtec zijn marktpositie aanzienlijk verstevigd.

De diverse e-liquid lijnen van Flavourtec

Flavourtec maakt uiteenlopende e-liquids, die je ruwweg in drie verschillende productlijnen kunt plaatsen. American Stars is een zeer populaire lijn binnen de Flavourtec liquids, met typisch Amerikaanse en vooral zoete smaken. In de collectie Flavourtec Only vind je e-liquids met of zonder toegevoegd nicotine, in veel verschillende fruitsmaken. De lijn Quick Nic is speciaal geschikt voor mensen die nicotinehoudende e-liquids willen dampen. Veel mensen vinden het gevoel dat nicotine in hun keel geeft minder plezierig. E-liquids uit de Quick Nic-lijn bevatten daarom nicotinezouten. Nicotinezouten geven geen vervelend gevoel in je keel en worden bovendien sneller door je lichaam opgenomen.

Van je nicotineverslaving afkomen met Flavourtec

Vapen met e-liquids uit de Quick Nic-serie zou je goed kunnen helpen bij het gecontroleerd van je nicotineverslaving afkomen. Die moeilijke momenten waarop je zin krijgt om een sigaret aan te steken kun je in het begin bestrijden met de snelle werking van nicotinezouten in Quick Nic e-liquids. Dan heb je al na een paar pufjes genoeg.

Je begint met een e-liquid met een hoog nicotinegehalte en bouwt de concentratie langzaam af. Als je dit gedoseerd en planmatig doet, ben je na een tijdje van je fysieke nicotineverslaving af. Daarna maak je zelf uit of je ook stopt met dampen of dat je overstapt op smakelijke e-liquids van Flavourtec zonder nicotine.

Effectief stoppen met roken

Velen vinden de e-sigaret een effectief hulpmiddel om te stoppen met roken. Het help de roker om van diens nicotine- en zeker ook de gewoonteverslaving af te komen. Wanneer begin jij met bijvoorbeeld de Flavourtec liquids?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram