Waarom de iPhone 12 beter is wanneer het 5G-netwerk live is

Waarom de iPhone 12 beter is als het 5G-netwerk live is

Waarom de iPhone 12 beter is wanneer het 5G-netwerk live is

Waarom de iPhone 12 beter is wanneer het 5G-netwerk live is? Lees snel verder en ontdek waarom de iPhone 12 met 5G-internet op zijn best is.

Waarom de iPhone 12 beter is als het 5G-netwerk live is

Het zal je niet ontgaan zijn dat in Nederland hard gewerkt wordt aan de uitrol van het 5G-netwerk, de opvolger van het al bestaande 4G-netwerk. Het 5G-netwerk is onder meer een stuk sneller, waardoor bijvoorbeeld haperingen bij het laden van video’s verleden tijd zijn. Heb je momenteel nog een oude iPhone? Het is dan eigenlijk wel tijd voor een nieuwe smartphone.

Overstappen naar de iPhone 12 kan een interessante overweging zijn. De iPhone 12 is namelijk het eerste toestel van Apple, dat klaar is om verbonden te worden met dit 5G-netwerk. Let wel, je provider moet het netwerk ondersteunen en dit opnemen in je abonnement.

Lees hieronder meer over de verbeteringen in de iPhone 12. Het feit dat je het toestel straks kunt verbinden met het 5G-netwerk is namelijk niet de enige reden om de aankoop hiervan te overwegen. Wel betekent het dat je nog meer uit de features van de nieuwste iPhone haalt!

Snellere processor onder de motorkap van de iPhone 12

Een van de verbeteringen die in de iPhone 12 is doorgevoerd, is een upgrade van de processor. Zo is de iPhone 12 uitgevoerd met de A14 Bionic chip. Deze chip is weer iets sneller dan de chip in de vorige iPhone, en maakt het bijvoorbeeld nog eenvoudiger om te schakelen tussen verschillende apps. De tijd dat je lang moest wachten of dat de iPhone vastliep is hiermee voorbij. Ook komt de verbeterde chipset van pas bij toepassingen zoals augmented reality. Iets wat we in steeds meer apps zullen zien terugkomen de komende jaren. Het bekendste recente voorbeeld van zo’n AR-toepassing is voor veel mensen Pokémon Go.

Verbeterde camera in de iPhone 12 Pro modellen

De processor is slechts een van de verbetering in de iPhone 12. Ook de camera is verbeterd. De iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max beschikken over een camera, waaraan een extra dieptesensor is toegevoegd. Deze dieptesensor draagt niet alleen bij aan mooiere foto’s en video’s, maar komt, net als de verbeterde chipset, ook van pas bij apps waarin AR-toepassingen zijn opgenomen. Apple noemt het onderdeel de LiDAR-sensor. De naam komt je wellicht bekend voor, als je de eerdere productpresentaties van dit jaar ook bekeken hebt. Het onderdeel zit namelijk ook verwerkt in de nieuwste versie van de iPad Pro.

Series kijken op het grote scherm van de iPhone 12 Pro Max

Als het 5G-netwerk straks werkt en je series nog sneller geladen zijn, dan heb je baat bij een groot scherm. De iPhone 12 Pro Max biedt je dit scherm, met een formaat van maar liefst 6.7 inch. Het is de grootste smartphone die Apple tot dusver op de markt bracht. Een duidelijke tegenhanger van de iPhone 12 Mini, wat een zeer compact toestel is met een formaat van 5.4 inch.

Ben jij dit jaar nog gereed voor 5G?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram