GIVEAWAY: Luxe kledingstomers van SteamOne houden COVID-19 buiten de kledingkast

steamone stilys kledingstomer voor thuis

GIVEAWAY: Luxe kledingstomers van SteamOne houden COVID-19 buiten de kledingkast

De luxe kledingstomers van SteamOne houden COVID-19 buiten de kledingkast. Wil jij jouw eigen SteamOne Stilys voor thuis winnen?

steamone stilys kledingstomer voor thuis

De rit naar de stomerij slaan we natuurlijk het liefst over, maar soms smeken onze colberts, overhemden en wat al niet meer om een goede schoonmaakbeurt. En juist in deze tijd van een gezondheidscrisis wil je alles smetteloos hebben. Maar wist je al dat je tegenwoordig ook thuis op professionele wijze kunt stomen? SteamOne heeft namelijk een collectie met must have luxe kledingstomers, ideaal om je kleding netjes te krijgen en tegelijkertijd COVID-19 buiten de kledingkast te houden.

Vieze kleding, gekreukte kleding, met een wasmachine en een strijkijzer kom je een heel eind. Het is echter niet het antwoord voor alle soorten stoffen en kleding, en kost bovendien de nodige tijd. Wat dat betreft is stomen de ideale oplossing voor zowel ontsmetting als het snel kreukvrij maken van vrijwel alle kledingstukken. Wat zou het toch fijn zijn als dit gewoon thuis kon. Toch?

Heren, anno nu hoeven we niet meer naar de stomerij. Dankzij de SteamOne kledingstomers kunnen we heel gemakkelijk zelf de inhoud van onze kledingkasten stomen. Heb je voor een last minute feestje een jas of pantalon nodig die eigenlijk toe is aan een opfrisbeurt? Met de luxe SteamOne Stilys kledingstomer ben je in een aantal seconden gereed en fris.

Leuk om te weten, is dat de kledingstomers van SteamOne al jaren een begrip zijn in de fashion wereld. Grote moderetailers zoals H&M, Lacoste, Kenzo en Adidas werken al jaren succesvol met de kledingstomers van het Parijse merk.

Wil jij een exemplaar van de SteamOne Stilys winnen? Lees dan snel verder.

steamone stilys kledingstomer voor thuis

SteamOne Stilys baanbrekend: Dag COVID-19

Niet meer naar de stomerij, maar gewoon thuis comfortabel en op snelheid je kleding stomen. De krachtige, stijlvolle en gebruiksvriendelijke SteamOne Stilys is revolutionair en duidelijk de ideale toevoeging aan het huishouden van de man die een druk en ambitieus bestaand leidt. De kledingstomer is in deze tijd van COVID-19 bovendien van extra waarde, zo blijkt uit waar wetenschappelijk onderzoek.

Met de SteamOne Stilys kledingstomer is je kleding namelijk niet alleen fris en kreukvrij in een handomdraai, hij maakt letterlijk korte metten met COVID-19. Wetenschappelijke research heeft aangetoond dat de kledingstomers van het merk afrekenen met COVID-19-deeltjes die zich eventueel genesteld hebben in je kleding, bank of zelfs knuffelbeer van je kinderen.

Onafhankelijk laboratoriumonderzoek wees uit dat 99% van het COVID-19 virus op geteste stoffen wordt uitgeschakeld bij één seconde aanraking met de stoom van een SteamOne kledingstomer. De hete stoom waant zich een weg tot diep in de kern van elk soort textiel en doodt het virus. Hoe lang de virusdeeltjes overleven op textiel is nog niet helemaal duidelijk, maar dat ze even levensvatbaar zijn is een feit.

SteamOne Stilys kopen

In Nederland worden de kledingstomers van SteamOne verkocht bij Coolblue, Bol.com en de MediaMarkt. De SteamOne Stilys is de meest luxe variant en heeft een adviesprijs van € 349,-. Let op, bij o.a. Bol.com is deze luxe kledingstomer  – op moment van publiceren – zelfs verkrijgbaar voor slechts € 259,-.

Klik hier voor meer info.

steamone stilys kledingstomer voor thuisWin jouw eigen exemplaar van de SteamOne Stilys

Win jouw eigen luxe kledingstomer door heel simpel mee te doen met onze giveaway. Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘FRIS’ en:

    • Volg ons op Instagram
    • Like op IG onze laatste 4 foto’s
    • Een berichtje achterlaten onder een post doet wonderen..

Wie weet ontvang jij binnenkort jouw eigen kledingstomer van SteamOne.

Succes!

Meedoen kan tot 9 oktober en de winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

8Reacties

  • Hans
    5 oktober 2020

    Ik doe dolgraag mee, om deze Luxe kledingstomer van SteamOne te winnen. Onze oudste zoon zit op een culinaire school en gebruikt vakkleding. Het is belangrijk dat deze kleding, onze overige kleding en jassen makkelijk schoon en kreukvrij houden. Super prijs. 😀

  • Richard de Ruiter
    6 oktober 2020

    Ik doe heel graag mee aan de verloting van de STEAMONE STILYS. In dit mannenhuishouden is dit een welkome ‘gast’ Groet Richard

  • wb de Gans
    6 oktober 2020

    Altijd keurig gestoomde kleding …. wat een mooi vooruitzicht!
    Dat het ook letterlijk korte metten maakt met COVID-19 wist ik niet … fantastisch … echt minder risico!

  • Anita te Gussinklo
    6 oktober 2020

    Wauw, wat een mooie prijs.
    Lijkt me heel erg handig.

  • Nina
    7 oktober 2020

    Wow! Super handig lijkt me! Ook voor dameskleding dus!!

  • jhon dovens
    7 oktober 2020

    mooie site eindelijk ook een een goede site voor de mannen

  • Danique
    8 oktober 2020

    Heel hard aan het duimen om hem voor mijn lieve mama te winnen 😍🍀🙏🏽

  • Willy Nijssen
    29 oktober 2020

    Waanzinnig mooie actie en dito prijs! Ik loot echt onwijs graag mee!!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram