Videogame ‘Everywhere’ wordt ‘Grand Theft Auto’-rivaal en haalt € 35 miljoen op aan financiering

everywhere game trailer

Videogame ‘Everywhere’ wordt ‘Grand Theft Auto’-rivaal en haalt € 35 miljoen op aan financiering

Grand Theft Auto-rivaal Everywhere haalt € 35 miljoen op aan financiering. De nieuwe titel moet open-world games voor altijd veranderen. 

everywhere game trailer

Leslie Benzies, de voormalige president van Rockstar North, heeft £ 32 miljoen GBP (zo’n 35 miljoen) opgehaald voor zijn aanstaande open-wereld videogame Everywhere, dat de strijd aan moet gaan met het legendarische Grand Theft Auto.

De man achter een van de meest succesvolle en langdurige gameseries ooit, verliet Rockstar in 2016, en in 2017 kondigde Benzies een nieuwe studio aan genaamd Build A Rocket Boy. Met meer dan 130 personeelsleden – waaronder een aantal ontwikkelaars die hebben meegewerkt aan Grand Theft Auto V – heeft Build A Rocket Boy hard gewerkt om financiering te krijgen om Everywhere in productie te kunnen nemen.

Vandaag is aangekondigd dat de studio budget heeft ontvangen van tal van bedrijven, waaronder het Chinese gamingbedrijf NetEase, Cayman Fund Makers en Galaxy Interactive, dat bekend staat om zijn investeringen in cryptocurrency. Het geld zal helpen bij de ontwikkeling van het spel van Benzies, dat de open-wereld games waar gamers van houden nog beter te maken

In een interview zei de ontwikkelaar: “Spelers worden slimmer en eisen meer van hun games, en we willen dat spelers de echte vrijheid hebben om in onze werelden te leven op de manier die ze willen. We streven ernaar om een ​​enorme verscheidenheid aan spelmodi en stijlen aan te bieden die niet alleen onze verhalen vertellen, maar spelers ook in staat stellen te leven in de identiteit en avonturen die ze het liefst willen ontdekken.”

Er is verder weinig nieuws over de Grand Theft Auto-rivaal, dus blijf op de hoogte via ons voor meer info en ga naar de officiële website.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram