GAME TRAILER: De achtervolging gaat door in Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

GAME TRAILER: De achtervolging gaat door in Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

De achtervolging gaat door in de nieuwe en verbeterde Need for Speed: Hot Pursuit Remastered. De game verschijnt binnenkort op de PS4, Xbox One en PC.

EA maakt zich op voor een nieuwe, grote release, want zeer binnenkort zal de geliefde game Need for Speed ​​Hot Pursuit worden geremasterd en worden uitgebracht op pc, Xbox One, PlayStation 4 en later op de Nintendo Switch.

Bijna 10 jaar nadat het spel voor het eerst werd uitgebracht, geeft de geremasterde versie spelers opnieuw de kans om een ​​breed scala aan supercars en politieauto’s rond te rijden in Seacrest County, uiteraard op maximale snelheid.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered ondersteunt nu 4K-gaming, wat betekent dat je pc, PS4 Pro en Xbox One X je een ongelooflijk meeslepende visuele ervaring kunnen bieden. Bovendien draait de bijgewerkte game in 1080p met 30 frames per seconde op Switch.

En het is niet alleen een simpele remake van de game – EA heeft er een en ander aan toegevoegd. Need for Speed: Hot Pursuit Remastered bevat bijvoorbeeld niet alleen de wegversperringen en radarstorende elementen waar we allemaal van hielden, maar ook nieuwe prestaties, autokleuren en wraps, evenals DLC met originele uitdagingen en pakketten, waaronder de SCPD Rebel Racer Pack, Super Sports Pack, Armed & Dangerous Pack, Lamborghini Untamed Pack en Porsche Unleashed Pack.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered verschijnt op 6 november voor pc, Xbox One en PlayStation 4 en een week later, op 13 november, voor de Nintendo Switch.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram