Rick Owens onthult eclectische woonaccessoires met zijn Maison/Objects-lijn

Rick Owens Maison/Objects

Rick Owens onthult eclectische woonaccessoires met zijn Maison/Objects-lijn

Rick Owens onthult eclectische woonaccessoires met zijn interieurlijn. Wat van Rick Owens Maison/Objects wil jij wel in jouw inrichting?

Rick Owens Maison/Objects

Rick Owens heeft een vleugje aan eclectische woonaccessoires geïntroduceerd onder zijn Maison/Objects-lijn. De ontwerper staat bekend om zijn minimale, brutalistisch geïnspireerde meubels en hij voegt nu diverse waren toe aan zijn interieurlijn, uiteraard met vergelijkbare ontwerpgevoeligheden.

Het assortiment omvat sierlijke meubels, zoals zilveren dessertvorken met handgrepen van been, een bronzen asbak behandeld met stoffig grijs nitraat, een gral vaas volledig gemaakt van een enkel stuk bergkristal en een skinny dienblad gemodelleerd naar Egyptische voluten.

Een opmerkelijk stuk is de “STAG T.” Een grote T-vormige structuur gemaakt van zwart multiplex en natuurlijk elandgewei, een terugkerend materiaal dat vaak wordt gebruikt in de meubels van Owens. Het meet 55 x 30 x 44 centimeter met een gewicht van ongeveer zeven kilogram, waardoor het voor een aantal doeleinden kan worden gebruikt, zoals een kruk of stop. Omdat de hoorns natuurlijk zijn, zal het uiterlijk van elke STAG T enigszins verschillen van stuk tot stuk. Andere releases zijn bijvoorbeeld de bronzen salontafel “DUCK NECK”, “BRAZIER”, “CRYSTAL BOWL” en de vierpotige “COUPE” soepkom, die de beknopte assemblage afronden.

Maison/Objects-artikelen van Rick Owens zijn momenteel beschikbaar op de website van het label, variërend van € 630 – € 7.350.

Rick Owens Maison/Objects

Rick Owens Maison/Objects

Post a Comment

#Volg ons op Instagram