Balenciaga’s geliefde socksneaker nu nog ergonomischer met Speed 2.0 Trainer

Balenciaga Speed 2.0

Balenciaga’s geliefde socksneaker nu nog ergonomischer met Speed 2.0 Trainer

De Balenciaga Speed 2.0 Trainer is de nieuwe herontworpen en meer ergonomische variant van de geliefde socksneaker.

Balenciaga Speed 2.0

De Speed ​​Trainer van Balenciaga was een enorme hit voor het luxe modelabel en verscheen in de loop van vier jaar in tientallen uitvoeringen. Het modehuis heeft nu een opvolger gepresenteerd met de naam Speed ​​2.0. Beschikbaar in vier kleuren, met aanpassingen die misschien niet direct opvallen maar ergonomisch gezien wel degelijk als verbetering kunnen worden aangemerkt.

De Balenciaga Speed 2.0 is ontworpen door Demna Gvasalia en betekent een uitbreiding op het oorspronkelijke ontwerp. Het model heeft nog steeds een 3D-gebreid bovenwerk van een sok, een lichtgewicht zool en een algeheel strak ontwerp, maar wordt nu ontworpen met meer comfort en behendigheid in de voorhoede van zijn esthetiek.

Een voorgevormde zool geeft de sneaker extra flexibiliteit met behoud van zijn kracht. Terwijl de eerste versie een uit drie delen bestaand zoolontwerp uit één stuk had, heeft het nieuwe paar een eenheid die is verdeeld in vijf afzonderlijke segmenten langs de voet, wat zal helpen bij het ondersteunen van verschillende delen van diezelfde voet.

De Balenciaga Speed ​​2.0 wikkelt zich volledig rond de voet en enkel van de drager en wordt aangeboden in vier kleuren: drievoudig zwart, grijs, bruin of een traditioneel zwart-wit paar.

Bekijk de Balenciaga Speed ​​2.0 hieronder en bemachtig nu jouw paar in de winkel of via de website van Balenciaga. De prijzen variëren van  € 675 tot € 695, afhankelijk van de kleurstelling.

Balenciaga Speed 2.0

Balenciaga Speed 2.0

Balenciaga Speed 2.0

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram